Galina Olari este originară de la nordul Moldovei, din Briceni, însă din studenție a venit și s-a stabilit în Chișinău. Femeia de 62 de ani are doi copii, un soț grijuliu și este deja la odihna binemeritată. Am provocat-o în cadrul Proiectului CEvreaEA să ne spună ce își dorește de la viața ei peste un an.

„Vreau ca anul următor, al 63-lea din viața mea, să fie cu pace, liniște și sănătate. Vreau să am în jurul meu copilașii și nepoțeii, să mă văd mai des cu ei, să le fiu în viața lor ca un sprijin. Mai am un fecioraș care este dus tare departe, peste ocean și aș vrea și el să mai vină din când în când acasă. Mă gândesc că dacă va fi și el lângă mine poate mai simți mai bine, mai ușor, mai comod, mai bine. Să ne dea Dumnezeu sănătate și mulți ani înainte la toți”, ne-a spus Galina Olaru.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Elena Chircu are 61 de ani și creează cosmetice naturiste. Află #CEvreaEA peste un an (Video)