Cerere în căsătorie inedită la evenimentul de modă „This is Love”, organizat de brandul de haine cu elemente tradiționale Alina Bradu. După două defileuri de modă ca la carte, un tânăr s-a apropiat de o fată-model și i-a cerut „mâna și inima”. Vezi cum s-a desfășurat totul.

Un eveniment cu multă muzică de la Smile Youth String Orchestra și plin de dragoste – astfel și-au propus creatorii brandului Alina Bradu să fie Ziua de 14 februarie și anume așa a și fost. Persoane publice de la noi, oameni de afaceri, artiști sau admiratori ai creației Alinei Bradu s-au adunat pentru a celebra iubirea și a admira frumosul.

Cei prezenți la Mr. Green cafe au putut admira noua colecție a brandului de haine Loconic by Alina Bradu, linia destinată exportului. Colecția a fost alcătuită preponderent din ținute de culoare închisă, având elemente tradiționale brodate pe stofă și asortate perfect croielii ținutelor.

A doua colecție a fost dedicată în exclusivitate viitoarelor mirese, modelele fiind concepute pentru marele eveniment din viața fiecărei femei. Ținute ivory, albe sau bej, însoțite de broderii fine și elemente elegante, rochii din stofe diafane, care lasă în urmă nu doar o notă de parfum, dar și mult stil.

Una dintre modelele colecției bridal, la finalul defileului, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Înarmat cu un inel și cele mai deosebite flori, băiațul i-a cerut viitoarei sale mirese mâna și inima. Răspunsul a fost, bineînțeles, DA.

„This is Love” nu este primul eveniment organizat de Alina Bradu și, cu siguranță, tradiția va fi perpetuată, mai cu seamă că brandul dedică anual 1-2 colecții, dar și ținute croite individual pentru mirese și cupluri de miri. Mai mult, designerul a pregătit și accesorii pentru cununie sau pentru despodobitul miresei, care pot fi găsite în toate magazinele Alina Bradu.

Poze realizate de Dima Iacovlev

Mai multe fotografii de la eveniment vezi în Galerie: