Orașul dragostei și al romantismului este probabil visul fiecărei perechi de îndrăgostiți pentru a celebra acolo relația lor, începutul ei sau una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Anume la Paris a ajut parte de surpriza vieții și Olga, o tânără moldoveancă studentă la medicină, la București. Nicolae, iubitul ei, s-a pregătit foarte minuțios, iar evenimentul nu va fi uitat încă multă vreme.

„Ne-am cunoscut absolut întâmplător pe un site de socializare în 2013. Eram studentă la medicină în București. El era student la drept în R.Moldova. Nu am crezut într-o relație la distanță niciodată. Dar se spune bine când se zive: „Niciodată să nu spui Niciodată”… totuși am riscat, dacă pot spune așa. Timpul a trecut. Noi am rămas împreună. Când el la București, când eu la Bălți. A fost și greu, dar și foarte frumos!

Anul trecut, în 2017, la 2 zile după ce eu am împlinit 27 de ani, am mers la Paris într-o scurtă vacanță. Biletele erau cadoul de ziua mea. Nu mi-am închipuit că această vacanță va culmina cu cea mai frumoasă zi din viața noastră. Mereu mi-am dorit să vizitez Parisul, iar aceasta a fost cu adevărat o surpriză pentru mine.

Mulți le-au spus că sunt prea tineri și să nu se grăbească! Diana și Stas în campania #Cummamcerut

Noi doi în fața Turnului Eiffel. A fost magic: emoții curate și momente de nedescris… Mi-am imaginat de multe ori cererea mea în căsătorie, dar ceea ce am trăit a depășit așteptările mele. În 2018 jucăm nunta. Ne pregătim intens și ne bucurăm de fiecare moment. Îl iubesc foarte mult și îi mulțumesc pentru tot”, ne-a scris în finalul mesajului Olga.

Echipa Noastră le dorește Casă de Piatră și așteptăm poze frumoase de la nuntă!

Așteptăm povestea Cererii tale în căsătorie pentru Campania #Cummacerut pe EA@interakt.md

Foto: Arhivă personală