Sunt două firi diferite, deși la chip se aseamănă foarte bine, iar timpul, în mare parte și-l petrec împreună. Sandra și Margarita Dodon, gemenele stilate care au trezit multă admirație în rândul internauților și nu doar, au acceptat să ne povestească despre relația lor, familia frumoasă pe care o au și cum părinții le-au educat dragostea pentru muncă. Bineînțeles că nu am rezistat să le și pozăm împreună, mai cu seamă că a fost într-o zi în care doar cerul și soarele zâmbeau cochet – așa ca ele!

Margarita este mai mare cu cinci minute

Margarita DodonNu se țin de acest lucru, dar se amuză uneori că Margarita e mai mare. Au însă și un frate mai mic, pe care l-au dădăcit împreună și care le aduce multe bucurii acum. „Noi am fost doi copii foarte cuminți, liniștite… cred că părinți au avut mare noroc cu acest lucru, ca și noi de faptul că îi avem, de fapt. Fratele mai mic este răsfățatul casei, însă de ceva timp l-am implicat și pe el în ce poate și ne ajută. Părinții ne-au educat dragostea față de muncă de mici, așa că noi am avut responsabilități în afacerea de familie încă de pe la 14-15 ani. În principiu, ei fac totul pentru noi, lucru pentru care le suntem foarte recunoscători”, ne-a mărturisit Sandra.

Sandra si Margarita Dodon

Sandra este mai vorbăreață, dar ambele Fashioniste de mici

Sandra Dodon„Mama ne îmbrăca de mici foarte stilat, nu neapărat la fel, dar apropiat, oricum, ca să nu ne certăm sau supărăm. Acum nouă ne place mult să ne luam aceleași tipuri de haine și ne amuzăm foarte mult când lumea ne confundă. Ne confundau și când eram diferite ca imagine, eu brunetă, Sandra blondă… dar acum că ne-am apropiat ca și culoare îi vom zăpăci de tot pe profesori. Nu am profitat însă niciodată de acest lucru, nu am mers una în locul celeilalte nici la lecții, nici la un suc cu vreun băiat. Cât despre haine, nu ne place să luăm una de la alta, deși avem aceleași mărimi”, a dezvăluit Margarita. Fetele sunt studente la economie, ambele în aceeași grupă, ca și întotdeauna de când se știu, la fiecare treaptă de studii.

Sandra si Margarita Dodon

Călătoriile le aduc cea mai mare plăcere

„Ne place foarte mult să călătorim și de câte ori avem posibilitatea, evadăm cu toată familia. Cred că doar în ultimul an am mai plecat fiecare separat. Ne-a impresionat foarte mult Dubaiul, deși l-am văzut de două ori deja. Ne-am întoarce acolo pentru locurile frumoase, oamenii deosebiți și atmosfera de poveste. Vrem să mai călătorim, să vedem Asia, eu aș vrea foarte mult să ajung în America – așa că avem toată viața înainte să ne împlinim visele”, a spus Sandra Dodon.

Nu se ceartă niciodată

Chiar dacă au uneori păreri diferite, știu să își comunice asta foarte calm și fără să se ofenseze. Mai mult, respectă absolut decizia celeilalte și stiu că, mai presus de toate, o decizie trebuie să fie asumată. „Nu ne-am certat niciodată, poate doar ciondăneli copilărești au fost, atunci când eram mai mici, însă certuri mari nu, iar bătăi cu atât mai mult. E adevărat că odraslele sunt oglinda părinților – așa este în cazul nostru, avem niște exemple foarte frumoase în persoanele lor. Nu ne-am permis niciodată să îi dezamăgim, și tot părinții sunt cei care ne-au învățat să ne asumăm deciziile luate, indiferent cât sunt de importante sau ba”, declară Margarita Dodon.

Sandra si Margarita Dodon

Au o tradiție frumoasă de familie la fiecare zi de naștere

Întrebate despre ce obiceiuri frumoase și speciale au în familia lor, fetele ne-au spus că timpul petrecut împreună este cel mai prețuit. „Desigur suntem împreună la sărbători, de Crăciun, de Paște, de Anul Nou, dar și la aniversări. Atunci ne place să ne surprindem și fiecare este sărbătorit cu șampanie și baloane la ora 12:00, împreună cu toți ai casei. Deja e competiție cine va organiza o surpriză mai deosebită și mai trăsnită. Apreciem mult clipele alături de cei dragi, pentru că doar ele ne arată cât de importantă este familia. Anume un asemenea model am dori și noi să construim la rândul nostru”, a spus pentru Revista EA.md Sandra Dodon.

Margarita Dodon

Ele își văd viitorul în Republica Moldova

Sandra DodonSunt probabil printre puținii tineri de la noi care nu ar concepe să plece de aici și care chiar își văd viitorul în țara noastră. Poate doar la studii s-ar încumeta, pentru un master sau stagiu. Cât despre viitoarele lor familii, mai devreme sau mai târziu, atunci când se va întâmpla să le întemeieze, oricum acestea nu le vor despărți prea mult. „Cred că noi vom trăi într-un duplex, sau gard în gard, așa cum glumim uneori. Adevărul este că nu putem să rezistăm prea mult timp fără să comunicăm, iar o despărțire ar fi prea greu de suportat pentru noi ca surori”, spune Sandra. Margarita confirmă și ne încrezințează că vor rămâne aici, ca să dezvolte ceea ce au construit părinții lor: „Vom munci pentru asta – poți reuși foarte bine și aici dacă îți dorești. Uite că absolvim în doi ani Finațe și Bănci și o să ne pricepem la mai multe capitole deja. Oricum, în Moldova ne vedem viitorul, alături de cei dragi.”

Sandra si Margarita Dodon

hotel prezidentLocație: Hotel PREZIDENT

Adresa: 58/5 Dacia bd., 2062 Chișinău
LogoAlinaBraduȚinute oferite de Showroom Alina Bradu
str. Alecsandri, 88/061123250
Luni – vineri 9:00-19:00
Sâmbătă – duminică 9:00-17:00
Telefon: 069872555, 068693056
Telefon: 069711934, 079580317, 079840888

Distribuie articolul: