Centrul pentru Copii şi Părinţi „Miriam” are uşile largi deschise pentru toţi copiii de vârstele 2-14 ani şi părinţii lor. Aici aveţi parte de o paletă largă de activităţi practice de dezvoltare integrală a personalităţii copilului, de lucru manual, pregătire preşcolară, meditaţii şi cursuri de logică.

Sâmbetele şi duminicile le umplem cu ateliere de creaţie – un motiv bun de a petrece timpul în familie. Organizăm ateliere profesioniste pentru părinţi şi copii, spre exemplu: Masca, Mişcare Scenică, atelierul personalităților, floristică, dar și multe altele.

De asemenea, vă punem la dispoziţie serviciile logopedului nostru profesionist; o sală de evenimente şi conferinţe perfectă pentru petreceri personalizate (Minnie Mouse, The Cars, Frumoasa şi Bestia, petrecere Hawaiiana,etc.) pentru copii, oferind foarte mult spaţiu şi luminozitate.

În incinta Centrului „Miriam” găsiţi inclusiv o frizerie unde veţi beneficia de servicii de coafor pentru copiii, servicii de manichiură, cosmetologie şi coafor pentru adulţi.

Adresa:str. Nadejda Russo 2/2, Chisinau, MD-2024, Rep. Moldova
Email: [email protected]riam.md
Fix: 022 44 61 62
Mobil:
060 155 018

www.miriam.md

 

 P

Distribuie articolul: