Celine Dion și-a făcut apariția la show-ul ei din Las Vegas, la doar câțiva kilometri depărtare de tragedia care a luat 59 de vieți și a lăsat mai mult de 500 de răniți.

Dar, în loc de a începe spectacolul așa cum era plănuit, Celine a ieșit înaintea ridicării cortinei și a adresat publicului un mesaj emoționant în legătură cu această tragedie. Iată discursul emoționant pe care l-a ținut artistă:

„Înainte de a începe spectacolul, trebuie să vorbesc cu voi pentru un moment. Niciodată nu îmi încep show-ul în acest fel, stând în față cortinei, doar vorbind. Dar în această noapte este diferit. După evenimentul incredibil de tragic care s-a întâmplat duminică noapte, toți cei care ne aflăm aici ne punem o întrebare similară. Pentru voi este „Mai mergem la spectacolul lui Celine marți seara, la doar două zile după acel coșmar?”. Pentru mine, este “Mai pot ține show-ul? Ar mai trebui să țin spectacolul, la numai două zile după tragedie?”. Acestea sunt întrebări dificile.

Dar vreau că voi să știți că ați făcut alegerea corectă de a veni aici în noaptea această, iar motivul pentru care am decis să fac show-ul atât de devreme este mai mult decât a cântă. Este pentru a arată dragoste și sprijin celor afectați. Duminică am pierdut prea multe suflete frumoase și inocente, și încă sunt foarte multe persoane care suferă.

Dar noaptea această, vom arată acestor familii că îi susținem și că îi vom ajută să treacă prin această pierdere tragică. Vor avea nevoie de multă dragoste. O mulțime de suport emoțional, dar și un ajutor financiar considerabil. Așa că vreau să știți că toate veniturile din urmă acestui spectacol vor fi donate familiilor victimelor”, scrie ELLE.ro.

Distribuie articolul: