Cântăreața canadiană Celine Dion a spulberat mitul armoniei perfecte din căsnicia sa, mărturisind cunoscutului reporter american Robin Leach că mariajul său nu a stat întotdeauna pe roze. Citește mai jos care a fost secretul ce a salvat-o de la divorț. “René și cu mine am trecut prin momente dificile. Nu a fost intodeauna ușor. Au existat tensiuni între noi. Nu este chiar simplu să fii soț și soție și să și lucrezi împreună. A trebuit să facem față presiunilor suplimentare legate de spectacole, călătorii, concerte… A fost dificil”, mărturisește Celine Dion, adăugând că se închisese în sine, sperând că problemele vor trece cu timpul, aflăm din ziare.com, citând 7sur7.be.

Situațiile încordate din cuplu nu au dispărut de la sine, însă, din fericire, nu s-a ajuns la destrămarea căsniciei, salvarea venind din apropierea care se naște din comunicare. “Până în urmă cu șapte ani, René și cu mine nu comunicam corect. O bună prietenă mi-a vorbit despre deschiderea care trebuie să fie într-un cuplu, despre comunicarea de pe picior de egalitate și ținându-se cont de un respect reciproc”, spune cântăreața, adăugând că acesta a fost începutul unei relații cu adevărat solide între ea și soțul sau.

“Comunicarea a schimbat relația noastră. Soțul meu a devenit cel mai bun prieten al meu. Astăzi avem încredere unul în altul. Trăim unul pentru altul”, spune cu convingere cântăreața de 45 de ani.

Căsnicia dintre Celine Dion și René Angelil este privită ca una dintre cele mai solide din lumea celebrităților, în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, când cântăreața avea doar 12 ani, René Angelil devenindu-i managerul care o va conduce către o recunoștere mondială.

S-au căsătorit în 1994, având împreună trei băieți: cel mare în vârstă de 12 ani, iar gemenii în vârstă de trei ani. Celine Dion nu a ascuns faptul că pentru a rămâne însărcinată a apelat la fertilizarea în vitro, recunoscând că și-ar fi dorit foarte mult și o fetiță.

Sursa: 7sur7.be