Avea dreptate Grigore Vieru, când zicea că „până și cel mai puternic bărbat poate fi înghiţit de o simplă gropiţă din obrazul femeii.” La acest citat se pliază perfect felul în care wrestlerul, rapperul și actorul american John Cena și-a cerut iubita de soție!

Îndrăgostit lulea, starul de cinema s-a gândit să-și ceară iubita în căsătorie chiar pe un ring de lupte, în centrul atenției a zeci de mii de oameni! Momentul unic s-a produs chiar în timpul Wrestlemania 33 – cel mai important eveniment de wrestling al anului.

💍❤

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

Fericita e nimeni alta decât Nikki Bella – o sportivă de 33 de ani, cucerită și ea de wrestling. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă din 2013, de când formează unul din cele mai atrăgătoare cupluri din lumea sportului.

💍❤

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

Răspunsul lui Nikki a fost, evident, unul pozitiv, stârnind uralele celor prezenți la tribune. Mai târziu, campionul a explicat că se pregătea de acest moment important de mai bine de un an.

„Nu m-am gândit vreodată că voi folosi aceste emoticoane: 💍❤. Este un vis devenit realitate. Îi mulțumesc Făt-Frumosului meu că m-a făcut să mă simt ca o regină într-un loc în care ne simțim ca acasă. Nu voi uita niciodată acest moment”, a spus mai apoi logodnica, într-un mesaj publicat pe Instagram.

Vedeți și voi cum a avut loc acest moment special:

Foto: Instagram, captură video, The InquisitrPedestrian TV