Vă mai aduceți aminte cu siguranță de Gianluca Vacchi. Milionarul italian a devenit arhicunoscut pe internet grație dansurilor executate alături de soție, dar și a luxului în care își trăiește viața. Și dacă în Europa se lăuda cu câteva reședințe fastuoase, de câteva zile are în posesie și o locuință de lux, peste ocean!

finally i'm coming.. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Despre decizia de a „prinde rădăcini” și în Statele Unite ale Americii, Gianluca a anunțat pe pagina sa de Instagram, unde e urmărit deja de peste 8,3 milioane de internauți. Italianul a plecat spre Miami alături de soție, cu avionul său privat, iar la scurt timp și-a anunțat fanii despre faptul că e stăpânul unei noi reședințe.

7 secrete ale succesului, inspirate de italianul Gianluca Vacchi

Nu a ales întâmplător orașul Miami, acesta fiind un centru major în finanțe, comerț, cultură, media, divertisment, artă și afaceri internaționale.

„Iată și noua mea casă din Miami. Numele ei este S2S: Sunrise to Sunset. Motivul este uimitor: pentru că aici vezi și răsăritul, și apusul”, spune Gianluca, în descrierea unei poze cu livingul spațios al noii case.

Miliardarul Gianluca Vacchi, la Pust Govoryat: „Pe mine nu banii mă interesează!” (Video)

Djing in my house in Miami… #gvlifestyle #s2s

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Pentru că ține la pasiunea sa, italianul a avut grijă să-și instaleze în noua casă și accesoriile necesare pentru mixaj muzical. În plus, a avut grijă să se doteze și cu o motoretă – mijlocul său preferat de transport.

Miliardarul italian Gianluca Vacchi și-a găsit un nou hobby: mixează piese și îi reușește de minune

Goodmorning Miami ☀️️ #nofilter 😍

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

It's almost time of the sunset #me #GG #nofilter

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

My love ❤️️😍 @gianlucavacchi #proudofyou #love

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: