Creatorul de modă Valentin Yudashkin are mare motiv de bucurie. Galina, unica fiică a sa și a Marinei V. Yudashkin, a adus pe lume un flăcău perfect sănătos.

Galina Yudashkina, fiica de 25 de ani a celebrului creator de modă, și-a adus pe lume fiul în cadrul unei clinici americane, iar noutatea a fost împărtășită, pe Instagram, de Olesya Kozhina-Boslovyak – o prietenă apropiată de-a familiei:

„Îi felicit pe Galya și Piotr cu ocazia celui mai important eveniment din viață”, mărturisea aceasta, într-un mesaj virtual.

Fiul Galinei Yudashkina și a lui Piotr Maksakov a fost numit Anatoli, în cinstea unei rude:

„Nu am făcut niciodată o taină din sarcină și sexul copilului. Precum am mai spus, așteptăm un băiat și vrem să-l numim Anatoli, ca pe bunicul lui Piotr – Anatoli Dobrynin (diplomat sovietic, care a participat la soluționarea crizei din Caraibe). În familia noastră e primit ca moștenitorilor să li se lase numele succesorilor. Eu însămi am fost numită în cinstea bunicii de pe linia mamei. Decizia a venit imediat, în plus – numele Anatoli e destul de rar în prezent”, comunica Galina, cu puțin timp înainte să nască.

mu

Recent, Galina a zburat într-adevăr peste ocean, pentru a se relaxa și aștepta marele moment. Acum câteva săptămâni, i s-au alăturat și părinții.

nh

Amintim că fiica lui Valentin Yudashkin și Piotr Maksakov s-au căsătorit în septembrie 2014. La nuntă, mireasa a purtat o rochie creată de tatăl său.

Foto: Instagram, russia-ic.com

Distribuie articolul: