Caz scandalos în showbiz-ul rusesc. Cunoscutul actor Marat Basharov și-a bătut soția până când a adus-o la starea de comă, scrie portalul rus super.ru. În urma investigațiilor medicale, s-a constatat că Ekaterina Arharova a suferit numeroase traumatisme ale nasuluiși creierului. 

Evenimentul s-a întâmplat încă acum câteva zile, însă prietenii și apropiații cuplului au confirmat noutatea abia ieri. Deja de trei zile, telefonul mobil al femeii de 39 de ani este deconectat, astfel încât nimeni din exterior nu poate lua legătura cu aceasta.

„Ekaterina s-a aflat în stare de comă, iar expertiza medicală dovedește acest lucru”, a declarat, în emisia directă a unui post TV, avocatul rus Leonid Isaev.

Diagnosticul femeii, însă, a fost comunicat de către mătușa acesteia, care a declarat: „El nu doar a lovit-o, ci a bătut-o. Prima oară, a lovit-o cu capul în nas, iar după aceasta, Marat i-a trimis un SMS foarte dur soacrei sale. Ekaterina a suferit o fractură a osului nazal stâng, comoție cerebrală, sindromul şeii turceşti „deşarte” și hidrocefalee. Majoritatea traumelor grave au fost suportate de creier”, a spus aceasta.

Soția actorului rus Marat Basharov s-a aflat o bună perioadă în Italia, participând la filmările unei producții italiene. Chiar dacă a avut mai mulți admiratori în străinătate, Ekaterina i-a oferit prioritate lui Marat, de aceea s-a și întors la Moscova. 

Nunta celor doi a avut loc la începutul verii trecute, astfel că știrea despre incidentul petrecut în acest cuplu a bulversat opinia publică din toată țara.

Presa rusă susține că Marat ar fi împătimit de alcool, pentru că acum doi ani, a rămas și fără permis de conducere din această cauză.

În aceeași stare de ebrietate, Basharov și-ar fi agresat fizic soția după o ceartă de familie. Mai mult decât atât, însângerată, Ekaterina a fost scosă pe ușă afară.

Foto: super.ru

Distribuie articolul: