Un make-up nude minimalist, precum cel propus pentru sezonul toamnă-iarnă este atemporal și clasic, așa că îl poți adopta cu încredere în orice moment al anului. Iar avantajul bronzului, care estompează imperfecțiunile pielii, recomandă acest machiaj pentru sfârșitul sezonului. Tonurile de pământ, cu precădere arămiul și ambra, aplicate atât pe pleoape, cât și pe buze, au reinterpretat obsesia machiajului nude pentru toamna 2011; un machiaj simplu, discret și natural, care poate fi abordat în egală măsură în acest sezon.

Machiajul natural al ochilor și rujul roz mat dezvăluie o direcție de make-up ce vizează, în mod firesc, perfecțiunea tenului de porțelan.

Portocaliul, cu diversele sale nuanțe fructate (de la orange la tangerine) a fost placerea vinovată a verii în materie de cromatică. Rujul mat portocaliu rămâne, prin urmare, o investiție de sezon. Rujul roșu, mat, continuă să fie în topul preferințelor make-up artiștilor și pentru acest sezon. Dacă preferați buze strălucitoare, adăugați doar un pic de gloss în centru, peste ruj. Pentru machiajul de seară se poartă un smoky eyes cu nuanțe ciocolatii, în degradeuri de maro și auriu.

Citeste mai mult aici.

Distribuie articolul: