Desigur fiecare femeie visează la o nuntă de lux, dar nu toate își pot permite să cheltuiască o sumă foarte mare pentru pregătirile acestui eveniment. Altfel stau lucrurile pentru celebrități. E clar că acestea pot să-și organizeze o nuntă cu adevărat memorabilă. Surprinzător sau nu, dar sunt vedete care au scos din buzunare, sute de mii de dolari doar pentru rochia de mireasă. Vezi cine sunt norocoasele.

Rochia de mireasă a Prințesei Diana a costat mai mult de 100.000 de dolari. Ți-ai putea imagina că rochia prințesei a transformat-o într-un așa-numit „tort pufos” din cauza volumului excesiv. Cu toate acestea, în ciuda tuturor aparențelor, rochia ei este în top 10 al celor mai scumpe ținute. Această rochie chiar poate fi numită una „regală”.

Nu putem să nu menționăm splendida rochie a Madonnei, marca Stella McCartney pe care și-a cumpărat-o cu 80.000 de dolari. Celebra interpretă a purtat-o în 2000, când sa căsătorit cu Guy Ritchie.

Atunci când s-a căsătorit cu David Beckham, Victoria Adams a cumpărat o rochie de mireasă la un preț de 100.000 de dolari.

Actrița Cаtherine Zeta Jones își procură hainele doar de la Christian Lacroix. Ținutele acestui creator de modă chiar sunt unice. Iar pentru rochia de mireasă a lui Catherine s-a brodat manual un șirag de mărgele și multe alte accesorii. E posibil să nu-ți vină să crezi, dar rochia ei a costat aproximativ 140.000 dolari.

În 2011, toată lumea a avut șansa de a privi o ceremonie senzațională, organizată în cinstea lui Kate Middleton și a Prințul William. Rochia de mireasa a Ducesei, creată de Alexander McQueen, a avut un preț exagerat de mare, aproximativ 400.000 dolari.

Rochia de mireasă de la celebra casă de modă Dior Christiаn a fost cusută într-un exemplar unic pentru Melania Trump, luându-se în calcul datele și preferințele personale. Rochia a fost decorată cu argint și petale de satin. Procesul de muncă pentru această rochie a durat 550 ore, iar ca rezultat celebrul topmodel a scos din portofel 200 000 de dolari.

Rochia Christinei Aguilera nu a costat foarte mult, dar a atras atenția prin originalitatea sa. Christiаn Lacroix a fost designerul care i-a cusut rochia, în stil spaniol și a făcut tot posibilul pentru a sublinia talia subțire a interpretei. Iar de la genunchi în jos, rochiei i-au fost atașate valuri luxuriante, detaliul care e placut cel mai mult Christinei.

Vedeta filmului „Sex and the City”, Sarah Jеssica Parker s-a căsătorit într-o rochie proiectă de Vivienne Westwood. Rochia se distingea prin originalitate și modernitate. Satinul, mătasele și broderiile de aur s-au potrivit perfect pe această mireasă superbă.

Rochiile de mireasă ale balerinei Anastasia Volocikova au costat chiar mai mult decât a unor celebrități hollywoodiene. De fapt, Anastasia a purtat trei rochii: una de culoare albă, una de culoare albă cu  roz și una de culoarea fisticului pal. Este interesant de știut că una dintre aceste rochii a cântărit aproximativ 25 kg, era decorată cu perle și cristale Swarowski, și avea 15 metri de trenă. 

Sursa/foto: eagerbrain.com

Distribuie articolul: