Organizația „Din Suflet” și-a propus să organizeze pe data de 28-29 mai, începând cu orele 13.00 până la 18.00, În incinta Buddha-Bar, un târg de haine. Artiste, modele, bloggerițe sau creatoare de haine vor scoate la vânzare obiecte și accesorii vestimentare purtate, în stare perfectă, dar și noi, la prețuri simbolice. Toate, pentru un scop nobil.

La târg veți putea achiziționa diverse produse la prețuri foarte reduse, ținute, colecții de primăvară create de designerii autohtoni, să primești sfaturi de stil de la bloggerița de modă Hellen Monroe și să discuți cu vedetele tale preferate care vin cu haine din propria garderobă: Tany Vander, Irina Negara, Anastasia Fotachi, Colesnic Dragalina, Eugenia Scoarta, Nafornita Lidia, Sofia Palade, Barbos Marcela, Corina Evtofieva etc. Unele personalități au donat chiar hainele, banii obținuți din ele urmând să meargă în întregime către cauza evenimentului.

image1

Târgul de haine este organizat cu scop caritabil pentru susținerea lui Valentin Portean un tânăr în vârstă de 15 ani, diagnosticat cu distrofie musculară progresivă Duchenne, pentru a aduna resurse financiare și anume 11.000 de euro pentru a putea fi operat în Polonia. Prin participarea la târg poți oferi o șansă de a merge acestui copil.

Te așteptăm în zilele de sâmbătă și duminică între orele 13-18.00 la Buddha-Bar, strada Alexei Mateevici 77, să petrecem un weekend frumos împreună.

Detalii pe pagina pe Facebook a evenimentului.

P