Cele mai multe celebrități au încredere numai în stiliști. Dar printre acele frumuseți de la Hollywood, care apar în mod regulat pe listele celor mai bine îmbrăcate vedete, se găsesc și cele care își fac o imagine bună pe covorul roșu sau alte petreceri în urma propriilor alegeri ce ține de vestimentație. Iată celebrități care au abandonat serviciile stilistului, dar tot reușesc să atragă critici pozitive.

Blake Lively

Starul din serialul „Gossip Girl” se deosebește prin stilul pe care îl abordează: iubește fustele mini, salopetele și mereu este în centrul atenției la premierele cinematografice sau la evenimentele de decernare a diferitor premii.
Întrebată de ce nu are stilist, răspunde, de obicei, cu o glumă: „Am prea mult ego”. De fapt, Blake recunoaște că iubește moda și că îi place să controleze totul. „Pentru mine, acest lucru este asemănător creativității. De exemplu, îmi place foarte mult să le fac părul și machiaj prietenilor mei”.

Kate Moss

Celebrului supermodel îi place totul cât mai simplu posibil. Ea numește blugii, jachetele și pălăriile-fedora ca fiind principalele piese vestimentare din dulapul ei: în ele poate merge și la o plimbare și la o petrecere. Dar, desigur, Moss iubește și să experimenteze: nu se teme să se joace cu printuri, să abordeze diferite stiluri și să pună accent pe detalii. Accesoriile preferate ale lui Kate sunt ochelarii de soare – are o colecție întreagă.

Citește și: 8 trenduri de frumusețe ale anului 2018 inspirate din show-urile de modă (Foto)

Diane Kruger

Actrița Diane Kruger este una dintre favoritele criticilor de modă. Aparițiile ei pe covorul roșu sunt deseori numite elegante și foarte originale. „Da, încă nu am stilist. Pentru premiere, comand rochii direct de la designeri. Este mai ușor decât să mergi prin magazine și să alegi ceva”, recunoaște Kruger.

Olivia Munn

Olivia Munn este mai mult o adeptă a stilului clasic, dar rămâne totodată o femeie modernă. Rochii, salopete, fuste creion – sunt piesele de bază din dulapul ei. „Singurul motiv pentru care nu am un stilist este că dacă „o ard cu propria imagine”, atunci o să știu că aceasta o să fie numai greșeala mea.

Distribuie articolul: