Vedetele despre care vă vom povesti mai jos, au ales să facă sport nu doar de dragul imaginii lor, ci și grație faptului că vor să se dedice cât mai mut timp carierei și familiei. Dacă unele dintre ele nu schimbă mersul la sală pe niciun alt tip de sport, există și celebrități care sunt gata în orice moment să-și ia echipamentul și să iasă în stradă, la alergat.

Fotomodelul britanic Rosie Huntington-Whiteley este înnebunit după sport. Pentru că are deja 27 de ani și a trecut prin școala mai multor agenții de modeling, Rosie a învățat să aibă grijă de una singură de formele sale. Vedeta este surprinsă de nenumărate ori de către paparazzi, însă modelul afișează de fiecare dată o formă perfectă.

foto: thewallpapers.org

foto: thewallpapers.org

Nici modelul brazilian Alessandra Ambrósio nu renunță la sport doar pentru a se feri de ochii lumii. Pentru a se menține în formă, fotomodelul este surprins deseori în drum spre sală.

foto: stylebistro.com

foto: stylebistro.com

Despărțirea de Cristiano Ronaldo nu a fost un motiv, pentru Irina Shayk, ca aceasta să renunțe la sport și la imaginea sa, demnă de copertele revistelor. Deși există speculații conform cărora Shayk și-ar fi făcut o mărire de bust, modelul de origine rusă continuă să facă sport și să petreacă mult timp alături de familie și prieteni.

foto: mirror.co.uk

foto: mirror.co.uk

Deși are 54 de ani, Julianne Moore practică joggingul cu regularitate, chiar și în lunile reci ale anului. Chiar și atunci se îmbracă foarte bine, își ia pantofii sport și iese la alergat pe străzile din New York City Center.

foto: yousaytoo.com

foto: yousaytoo.com

Și actrița americană Gwyneth Paltrow adoră să alerge. Vedeta de 42 de ani poate fi văzută practicând joggingul în preajma casei sale.

foto: thejoye.com

foto: thejoye.com

Nici Gwen Stefani nu renunță la modul sănătos de viață. Cântăreața de 45 de ani este surprinsă deseori în timp ce aleagă pe străzile din Los Angeles.

foto: justjared.com

foto: justjared.com

La fel de perseverentă este și actrița Reese Witherspoon. Vedeta de 39 de ani este văzută în timp ce aleargă pe străzile din apropierea domiciliului său din California. Deseori, ascultă și muzică în timp ce aleargă.

foto: imnotobsessed.com

foto: imnotobsessed.com

Distribuie articolul: