Suntem într-o perioadă magică a anului, în care celebrăm faptele bune și generozitatea. În această idee, și continuând acțiunile de responsabilitate socială corporativă, Victoriabank dă start astăzi unei noi campanii – enJOI. Iată despre ce este vorba și cum poți contribui și tu la acest bine.

În fiecare zi de joi, 10 lei din fiecare tranzacție efectuată prin VB24 Pay și Garmin Pay vor fi donați organizației CCF Moldova (Copil Comunitate și Familie). Prin aceasta banca își reiterează susținerea în cauza nobilă pentru care CCF luptă deja de 15 ani – O casă și o familie pentru fiecare copil.

Celebrăm dărnicia

Victoriabank este alături de organizația CCF/HHC Moldova deja de 5 ani, susținând Gala Generozității, în calitate de partener principal. Campania enJOI reprezintă încă una dintre acțiunile de responsabilitate socială corporativă a Victoriabank, celebrând astfel generozitatea și dărnicia umană. Achită cumpărăturile cu smartphone-ul sau cu ceasul Garmin și fii chiar tu Moșul pentru picii mai puțin norocoși.

Aplicația VB24 Pay este gratuită și poate fi descărcată de pe Google Play.

P