Te afli în căutarea de căi cât mai ușoare de a câștiga bani, însă nu știi ce strategie ar funcționa în cazul tău? Speculează din plin calitățile pe care ți le-a insuflat zodia în care te-ai născut și folosește-ți la maximum potențialul de a-ți asigura un trai confortabil din punct de vedere financiar.

 

Berbec. Cea mai bună cale de a ajunge în topul Forbes al miliardarilor este să inițiezi proiecte, să pui bazele afacerii tale proprii și să conduci echipe de oameni, care să producă bani pentru tine. Ești un lider înnăscut și știi să îți asumi riscuri în timp util și la momentul potrivit. Revoluționează o industrie de consum și pregătește-ți seiful să fie umplut de bancnote valoroase!

Taur. În cazul tău, calea cea mai bună de a face bani este să apelezi la gândirea ta logică impecabilă. Poți fi un manager de proiect talentat, pentru că ai un simț organizatoric înnăscut și ești un bun strateg. Nu te aștepta să te îmbogățești peste noapte, succesul tău financiar vine lent și pe baza unei munci susținute.

Gemeni. Speculează-ți la maximum carisma și energia pozitivă pentru a câștiga bani rapid, acestea sunt cele mai importante calități ale tale, ce te pot ajuta pe plan financiar. Poate că o carieră în PR, una artistică sau în diplomație ți-ar putea aduce rapid beneficii financiare. Planul B: pune-ți șarmul la bătaie, va fi întotdeauna cel puțin o persoana potentă financiar, care se va lăsa cucerită de tine.

Rac. Funcțiile de conducere într-o companie ți se potrivesc perfect, iar plăcerea pe care o resimți atunci când deții puterea te motivează să ajungi cât mai sus. Ajungi rapid manager, șef, coordonator, adică în acele poziții cu cele mai ofertante remunerații.

Leu. Astrele îți dăruiesc un noroc incredibil la bani, astfel că nu ar fi rău deloc să te bazezi pe șansa, atunci când vrei să te îmbogățesti. Joacă la loto, investește într-o afacere, speculează la bursă etc. Orice circumstanță oportunistă de acumulare de venituri te avantajează, căci zodia ta este cea destinată câștigurilor substanțiale.

Fecioara. Obsesia ta pentru perfecțiune, tenacitatea, hărnicia nativa și perseverența te ajută întotdeauna să excelezi în afaceri. Astfel, nici nu e nevoie să alergi tu după bani, vor veni ei la tine, tocmai pentru că obții performanță în orice activitate ai întreprinde. Construiește ceva al tău și privește cum, încet și sigur, contul tău din bancă prinde proporții.

Balanță. Îți dorești cu tot dinadinsul să ai carduri de credit pline-ochi, pentru că îți place viața luxoasă și extravagantele. Din păcate, spirit antreprenorial nu ai, iei cu greu decizii și nici nu excelezi la capitolul “noroc”. Prin urmare, cel mai simplu este să îți găsești un partener înstărit, care să te sprijine necondiționat.

Scorpion. În zodia ta s-au născut cei mai mulți miliardari care au făcut mulți bani din afaceri nonconformiste. Ai o intuiție fantastică și știi să speculezi orice oportunitate, astfel că postul de antreprenor ți se potrivește perfect. Găsește o idee de afaceri la care nu s-a gândit nimeni până acum și pune-o în practică: te va surprinde profitul pe care îl poți obține.

Săgetator. Te afli într-o continuă goană după bani, pentru că nu îți place deloc să îi strângi, însă iubești cel mai mult în viață să îi cheltuiești. Dacă va fi să te îmbogățești, o vei face făcând apel la inventivitate, creativitate și un talent doar al tău, pe care nu mulți oameni îl au. Încearcă să scrii un roman sau să inventezi un roboțel casnic, ai putea da astfel lovitura.

Capricorn. Dacă vrei să câștigi bani, apelează la spiritul tău de lider și nu te mulțumi cu puțin. Poți deschide propria firmă sau asociație, în care să coordonezi oameni și să scoți bani din piatră seacă – la acest lucru te-ai pricepe perfect. La fel de important este să economisești bani și să reinvestești în alte două calități cu care te-a înzestrat zodia ta.

Varsator. Fără doar și poate, viziunea ta unică despre lume și mintea ta sclipitoare te ajută să excelezi în orice domeniu de activitate, mai ales dacă ai posibilitatea sî inventezi ceva care să conducă la o evoluție tehnologică sau științifică. Poți ajunge să acumulezi o avere substanțială, pentru că ești cea mai descurcareață zodie dintre toate.

Pești. Succesul tău financiar constă în parteneriate, fie că te asociezi cu un om de afaceri potent, fie că te căsătoresti cu un partener putred de bogat. Mai poți câștiga bani din moșteniri în timpul vieții, însă cel mai sigur este să muncești neobosit și să te folosești de simțul nativ al banilor.

 

Distribuie articolul: