Magazinul de haine Florence Style revine pentru clientele sale fidele cu un nou design, mai multe oportunități de shopping și un nume nou și atractiv - FLÓ. Locul este conceput așa fiecare femeie care îi pășește pragul să poată obține părerea unui consultant și să iasă de la FLÓ cu o ținută completă.

FLÓ se gândește la tine și îți propune pentru fiecare zi, pentru orice dispoziție și pentru fiecare moment deosebit din viața ta o ținută completă. Este sugestia multor stiliști și consilieri de shopping pe care magazinul ți-o propune în mod profesionist și personalizat, pentru fiecare clientă în parte, reprezentându-i stilul și preferințele.

Designul modern și ținutele pentru orice gust vor atrage toate privirile și sunt mereu conform tendințelor din fashion. FLÓ îți aduce la picioare cele mai deosebite haine, accesorii și încălțăminte, toate într-o armonie perfectă cu personalitatea ta și la cele mai bune prețuri. Prietenele magazinului au descoperit deja noile colecții.

Descoperă noul design al magazinului și vino împreună să alegem ținuta care ți se potrivește cel mai bine și îți scoate în evidență personalitatea. Consultantul FLÓ este la dispoziția ta, pe strada Columna 105. Micuțele fashioniste vor avea și ele parte de surprize!

ABC-1034

ABC-1000

ABC-1050

ABC-1049

P