Charlize Theron este cea mai sexy actriţă din lume în versiunea topului anual alcătuit de modelele casei Victoria’s Secret, scrie Athens Report. Alături de actriţa americană apare şi Britney Spears, care s-a impus la categoria „cea mai sexy interpretă”. În categoria „cea mai sexy mămică” o regăsim, previzibil, pe o altă interpretă – Beyonce, în timp ce Stacy Keibler, iubita actorului George Clooney,  este vedeta cu cea mai sexy picioare.
La categoria „cel mai sexy zâmbet” a fost aleasă actriţa Jessica Chastain, iar la categoria „cea mai sexy vedetă internaţională” o găsim pe actriţa de origine germană Diane Kruger. Alegerile au fost făcute de îngerașii Victoria’s Secret, în baza preferințelor personale.

Jessica Chastain – cel mai sexy zambet.

Britney Spears – cea mai sexy cântăreaţă


Jessica Lawrence, cei mai sexy ochi

Amber Heard – cele mai sexy forme

Topul Victoria’s Secret se organizează pentru al şaptelea an consecutiv şi reuneşte celebrităţi din toată lumea, mai scrie publicația. Deși inutilă în esență, această listă a celebrităților reprezintă un instrument de marketing pentru compania producătoare de lenjerie intimă și costume de baie, care astfel își promovează noile colecții de vară în rândul clienților săi.

Distribuie articolul: