Potrivit unui studiu publicat în jurnalul Cortex, penisul este cel mai sensibil loc al bărbatului. N-ar fi trebuit o armata de cercetători că să demonstreze ceea ce se știe deja de multă vreme. Totuși, studiul a scos la iveală și alte zone sensibile pe care femeile le pot atinge în momentele intime.

Iată care sunt cele mai sensibile locuri ale bărbatului și cum  le atingi, potrivit sfaturilor terapeutului sexual Gloria Brame.

1. Gâtul

Gâtul este foarte îndepărtat de cea mai sensibilă zona a bărbatului, însă este la fel de “activă”. “Stimularea gâtului trimite semnale către sistemul circulator care stimulează pomparea sângelui în tot corpul”, explică Gloria Brame. Atinge-i ușor gâtul, sărută-l sau lovește-l ușor pentru a activă centrii nervoși ai gâtului unui bărbat.

2. Buzele

Și bărbaților le place să fie sărutați, în plus “buzele sunt unele dintre cele mai sensibile membrane ale corpului”, explică Brame.

3. Sfârcurile

Unii bărbați au sfârcurile ultrasensibile, în timp ce alții nu reacționează în niciun fel când îi atingi. Așa că, ia-o încet. Dacă partenerul tău nu e sensibil în zona sfarcurilor, atinge ușor zona din jurul lor, urmărind o linie imaginară cu degetele sau cu limba.

4. Pubisul

Zona de deasupra osului pubian este înțesată cu terminații nervoase sensibile. “Atunci când bărbatul stă întins pe spate, mângâie zona de la buric în jos, fără să atingi penisul. Cel mai sensibil loc este fix cel de sub cataramă centurii și este foarte des trecut cu vederea”, explică Brame.

5. Urechile

Urechile pot fi stimulate în mai multe feluri. Fie că-i șoptești niște vorbe sexy, fie că-i mângâi sau îi săruți lobul sau pavilionul urechii, efectul este garantat.

Sursa

Distribuie articolul: