La înmânarea Premiilor TV BAFTAs 2014, desfășurată week-end-ul trecut Theatre Royal, din Londra, celebritățile au defilat în ținute dintre cele mai sofisticate. Cum arată cele mai reușite ținute din cadrul evenimentului dedicat performanțelor cinematografice, puteți urmări în continuare.

Una dintre cele mai atrăgătoare rochii, marca Roberto Cavalli, a fost purtată de actrița Naomi Campbell. Naomi a îmbrăcat o rochie lungă, de nuanță gri, extrem de deschisă în regiunea decoltelui. Pe lângă rochie, actrița de 43 de ani a atras atenția cu brățările sale proeminente și cu podoaba capilară de culoare neagră.

O altă ținută apreciată la evenimentul cinematografic a fost și cea a Helenei Bonham Carter. Aceasta s-a remarcat printr-o rochie neargă și lungă, marca Vivienne Westwood, în stil chic gotic, care îi accentua umerii goi. Actrița britanică a mai atras atenția cu un colier neordinar, dar și cu o pereche de ochelari de marca Dolce&Gabbana. 

 

Şi Sophie Ellis-Bextor a strălucit pe covoarele roşii de la eveniment, optând pentru o rochie Adrian Papell, de culoare neagră.

 

Millie Mackintosh a defilat plină de eleganţă, pe covorul roşu de la Theatre Royal. Aceasta a optat pentru o ţinută aurie, marca Julien Macdonald.

Samia Ghadie a excelat şi ea într-o rochie neagră, cu zone transparente:

Potrivit The Guardian, gala de decernare a premiilor BAFTA Television Awards, care a fost transmisă în direct de BBC 1, de la Theatre Royal din Londra, a fost urmărită de tocmai 5,1 milioane de britanici.


Foto: www.dailymail.co.uk, www.evoke.ie, bbc.com

Distribuie articolul: