Există multe mituri false în ceea ce privește sexul, iar mare parte dintre ele se referă la bărbați. COSMO îți spune care e adevărul din spatele celor mai comune dintre ele.

MITUL #1: BĂRBAȚII SUNT OBSEDAȚI DE FILMELE PENTRU ADULȚI!

Unii bărbați pot fi obsedați de astfel de filme, la fel ca unele femei. Nu există niciun studiu care arată că există mai mulți bărbați obsedați de filmele porno. Cei mai mulți dintre ei nu înlocuiesc sexul real cu masturbarea în timp ce vizionează filme, iar vizionarea acestora nu înseamnă că te va înșela.

MITUL #2: DACĂ APRECIAZĂ STIMULAREA ANALĂ ÎNSEAMNĂ CĂ E HOMOSEXUAL

Dacă apreciază stimularea anală înseamnă că se simte bine. Dacă este atras de alți bărbați înseamnă că este homosexual. Simplu!

MITUL #3: BĂRBAȚII VOR SEX TOT TIMPUL

Unii bărbați, da. La fel ca unele femei. Însă cei mai mulți bărbați au momente în care sunt obosiți sau pur și simplu nu au chef de sex. Și nu e nimic rău în asta!

MITUL #4: BĂRBAȚII ÎȘI DORESC DOAR SEX, NU ȘI DRAGOSTE

Dacă asta ar fi adevărat, atunci niciun bărbat nu ar mai avea relații. În plus, un studiu recent arată că: 66% dintre femei cred că e posibil să faci sex cu cineva pe care nu iubești – în timp ce doar 62% din bărbați cred asta; 48% din bărbați cred că dragostea e cel mai important factor când vine vorba de împlinirea sexuală – în timp ce doar 39% din femei cred asta;

MITUL #5: DACĂ NU POATE AVEA ERECȚIE ÎNSEAMNĂ CĂ NU E ATRAS DE TINE

Există o grămadă de motive pentru care un bărbat nu poate avea erecție: este obosit, este stresat, ia anumite medicamente, are emoții, a consumat alcool etc.

MITUL #6: BĂRBAȚII POT CONTROLA CÂT DE MULT DUREAZĂ O PARTIDĂ DE AMOR.

Nu neapărat. Cei mai mulți bărbați fac o pauză de câteva secunde sau se mișcă mai încet atunci când simt că urmează să ejaculeze, dar asta e tot. În rest, nu pot ejacula la comandă și nu pot amâna orgasmul cât de mult vor ei.

Sursa: Cosmopolitan.ro

Distribuie articolul: