Buchetul miresei mai este și unul din principalele accesorii la care vor atrage atenția și invitații la nuntă. Acesta este un motiv în plus de a lăsa amintiri frumoase despre petrecere, prin a alege un buchet deosebit. 

Suntem cel mai bine informate despre tendințe atunci când vine vorba de nunta proprie. Deseori tendințele presupun și o cheltuială pe măsură. Iar dacă ai ales un stil deosebit al petrecerii, fii sigură că va trebui să sacrifici o parte bunișoară din bugetul tău.

collage1Uneori, anume din motive de economie, miresele recurg la imaginația și materialele simple pentru a decora locația unde va avea loc nunta. Însă când vine vorba de buchetul miresei, avem standarde stricte: flori naturale, cât mai deosebite, prin urmare foarte scumpe.

collage4Această dorință este întemeiată, dat fiind faptul că multe mirese, atunci când aruncă buchetul spre domnișoarele de onoare, vor să transmită ceva unic și frumos, ce va reda atmosfera nunții și dragostea mirilor. Pe când unele mirese aleg două buchete, pentru ca cel de la cununie să fie păstrat, iar altul, deseori mai simplu, transmis domnișoarei de onoare ce-l va prinde.

collagebAstfel, pentru că ne îngrijorăm de bugetul nunții tale, pentru că ne dorim să fii deosebită, și pentru că vrem ca de acest buchet să se bucure și una din prietenile tale care-l va prinde la sfârșitul nunții, venim cu câteva sigestii de buchete unice, pe care, bineînțeles, le-ai putea confecționa și singură.

collagefDeosebit nu e neapărat scump. Poți accentua originalitatea firii tale printr-un buchet confecționat din bomboane, globuri pentru brad, spice de grâu, pene, câteva crenguțe din copacul sub care v-ați sărutat pentru prima dată, filele cărții preferate, nasturi, broșe, mărgele, pur și simplu câteva bucăți de țesătură din care veți confecționa cei mai delicați trandafiri.

collageg

collagegh

Imaginația vă este limita!

Distribuie articolul: