Multe dintre celebrităţile prezente la Festivalul de film de la Cannes au participat ieri seară la amfAR Cinema Against AIDS, un eveniment caritabil, în beneficiul persoanelor care suferă de SIDA. Nu toate vedetele au fost, însă, bine îmbrăcate… Iată un top al celor mai urâte ţinute! Câteva vedete au confundat probabil evenimentul cu o serbare şcolară… Numai aşa s-ar putea explica rochiile alese de Paris Hilton şi de Milla Jovovich, foarte încărcate şi extrem de ridicole! Ele deschid topul revistei Viva, citată de PentruEa.
Dacă pasiunea pentru roz a moştenitoarei imperiului Hilton nu mai miră pe nimeni, Paris nefiind vreodată un exemplu de stil, totuşi alegerea Millei Jovovich, care de obicei dă dovadă de bun gust în apariţiile publice, este o surpriză.

OK, toată lumea ştie că Aishwarya Rai este o actriţă indiană mândră de originea ei, însă apariţia într-un sari auriu pe covorul roşu la gala amfAR a fost considerată de mai toţi criticii de modă un dezastru de stil!

 

Goldie Hawn a fost întotdeauna o apariţie… solară şi arată încă foarte bine pentru vârsta ei (67 de ani), însă rochia galbenă lălâie şi încercarea de a părea un soi de zeiţă radioasă nu au reuşit să provoace decât zâmbete.

Sursa: Viva.ro 
Foto: Hepta