Atenție! Fetițele din aceste fotografii sunt atât de drăguțe, încât vă vor face să vă doriți copii voștri, în cazul în care încă nu-i aveți. Două verișoare, în vârstă de 2 ani – Claire, și respectiv Chloe de un an, au fost protagonistele unei ședințe foto, dând viață personajelor lor preferate din basme și povești. Mai jos le veți vedea pe: Cenușăreasa, Alba-ca-Zăpada, Alisa în Țara Minunilor, Scufița Roșie în „miniatură”.

Fotograful Myranda Josephson a realizat o ședință foto pentru două fetițe minunate. A găsit fundalurile și recuzita necesară, iar mama uneia dintre fetițe a creat costumele personajelor din poveștile Disney și s-au apucat de treabă. 

Mama lui Claire, Jessica West, a declarat că i-a luat ceva timp să coase aceste costume, dar efortul chiar a meritat. Tot ea menționează pentru o revistă americană că fetățile la moment sunt pasionate de alte personaje, ca cele din „Frumoasa și Bestia” și „Mica sirenă”, dar care vor fi „înviate” într-o altă ședință foto la care încă se lucrează și vor apărea în viitorul apropiat.

Cenușăreasa:

 

Alba-ca-Zăpada

Wendy din Peter Pan

Frumoasa din Pădurea Adormită

Alisa din Țara Minunilor

Scufița Roșie

Jessica a mai spus, că fiica ei este un model adevărat, la fel ca și nepoțica ei, de altfel: „Când am vrut că fetele să mimeze o surprindere pentru imaginile cu Wendy, nu am avut decât să le arăt o singură data pe fața mea, iar lor le-a reușit de minune la cameră, chiar fără repetiții”.

Sursa: boreddaddy.comnews.distractify.com 

Distribuie articolul: