Nu putem trece în noul an fără să nu ne amintim cele mai frumoase ținute ale Ducesei de Cambridge – cea care poate fi numită cel mai important influencer din lume când vine vorba de ținute. Ducesa are un stil elegant apreciat de o mulțime de femei din întreaga lume. 

Să recapitulăm care au fost au fost cele mai frumoase ținute ale Ducesei din anul 2021:

Soţia prinţului William a avut probabil cea mai bună ţinută a anului la premiera filmului No Time to Die, în septembrie, când a păşit ca o regină, spectaculoasă, într-o rochie aurie Jenny Packham.

 

De asemenea, Kate a făcut senzaţie alături de prinţul William la Londra, la festivitatea de premiere 2021 Earthshot

Superbul cuplu a strălucit şi la festivitatea de Crăciun regală din decembrie, moment când Kate a îmbrăcat pentru a doua oară anul acesta o ţinută all red.

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o ţinută albă superbă la recepţia G7 din iunie, rochie cu care a evocat amintiri ale nunţii sale cu prinţul William în timp ce au vizitat Westminster Abbey în martie, înaintea celebrării celor 10 ani de căsnicie.

Ducesa a uimit cu stilul său casual când a ales o rochiţă în stil boho-chic de la brandul Ghost, cu un preţ de 195 de lire sterline, cu ocazia fotografiei aniversare care marca aniversarea celor 10 ani de căsnicie cu prinţul William.

Spectaculoasă a fost Kate Middleton şi în noiembrie, la concertul anual Royal Variety Performance de la Royal Albert Hall, din Londra, unde a purtat o rochie mai veche de-a ei, creaţie Jenny Packham, în care a debutat în anul 2019, în cadrul turneului regal din Pakistan şi o nouă coafură, bucle romantice care i-au venit de minune.

Distribuie articolul: