Despre Mallena și noua sa colecție, prezentată în cadrul Moldova Fashion Days, Elena Grosu ne-a spus: „Suntem o echipă tânără, lucrăm de 4 ani și stilizăm pe haine stilul etno, așa ca acesta să fie cumpărabil, accesibil oamenilor. În această toamnă am aduc blocuri de culoare: Piersic, oranj, galben, roșu, vrând să îmbogățim garderoba de toamnă a doamnelor și domnișoarelor de la noi. În mare parte sunt rochii, iar noutatea brandului Mallena sunt seturile sacou și pantaloni.”

MallenaÎntrebată dacă o femeie trebuie neapărat să își cumpere câte o haină nouă în fiecare sezon, designerul ne-a declarat: „Nu e neapărat să cumperi tot ce este la modă, garderoba de bază dacă o ai deja formată bine mai ajustezi o dată pe sezon cu unele piese. Nu este neapărat ca să avem în fiecare sezon câte o piesă nouă, însă totuși, dacă o femeie își permite ea doar va împrospăta ținuta și o va face să se simtă bine.”

„Cele mai mari greutăți în dezvoltarea afacerii cred că au fost 2: prima problemă sunt cadrele – este foarte greu să găsești acum în Moldova brațe de muncă calificate, profesioniști. Majoritatea celor buni au plecat peste hotare. A doua problemă ar fi finațele – noi nu prea vrem să luăm credite sau împrumuturi și încercăm să creștem din tot ce avem”, a mai spus Elena.

„E greu să estimezi cât costă o colecție pentru că începi să o faci cu mult înainte și e greu să duci evidența la orice detaliu pe care îl cumperi, dar e mult – asta post spune”, a declarat Elena Grosu, designer Mallena.

Foto: Dima Iacovlev