Fiecare om, cel puțin o dată în viața sa, a mers la cinematograf, să vizioneze un film bun, o premieră. Arhitectorii, designerii de interior și managerii acestor instituții s-au străduit să aducă spectatorilor tot ce-i mai bun. Astfel, au creat cele mai minunate și confortabile cinematografe din lume. Imaginile de mai jos, demonstrează că oamenii chiar le preferă, chiar și dacă biletul, deseori costă triplu, față de cinematografele obișnuite.

Unele dintre aceste cinematografe au istoriile lor interesante. Au supraviețuit incendiilor, au fost demolate și restaurate, dar totuși, au păstrat încă unicitatea lor. Aceste „teatre” au fost recunoscute, nu numai pentru semnificația lor culturală, dar și pentru valoarea lor arhitecturală.

 Cinematograful „Olympia”, Grecia

Cinematograful „Sci-fi Dine-in”, Hollywood Disney Studio

Cinematograful „Electric”, Notting Hill 

Cinematograful „Paramount”, Oakland, California

Cinematograful „Orinda”, California

Cinematograful „Hot Tube”, Londra

Cinematograful „Chinese Theater”, Los Angeles

Cinematograful „The Fox”, Oakland

 

Cinematograful „Filmului” din Paris

 „Newport Ultra Cinema”, orașul Newport

Cinematograful „The Crest”, Los Angeles

Cinematograful „City Santa Coloma”, Barcelona, Spania

Cinematograful „The City”, Rishon Lezion, Israel

Cinematograful „The Orange Cinema Club”, Beijing

Aceste cinematografe sunt foarte moderne și au cele mai exclusiviste interioare. De exemplu, după cum ați observat, într-unul dintre aceste cinematografe puteti viziona filmul în timp ce stai comod într-o piscină cu apă fierbinte. Petrecerea timpului în una dintre aceste cinematografe ar putea deveni o adevărată aventură pentru toată lumea.

Sursa: boreddaddy.com

Distribuie articolul: