De la primul sărut la ultima amendă! Adrian Ursu a ajuns la autodeclaratul „cel mai bun proiect” din Moldova – „all.in” și a fost supus de Anna Tulgara unui set de întrebări tare haios, din categoria primul-ultimul. Interpretul și-a amintiti de primul sărut, de prima piesă lansată, a spus glume și a dat pe față toate secretele, până acum ascunse.

„Prima afacere pe care am făcut-o… am primit și bătaie de la tata pentru ea. Prin 91-92, avem videocasetofon și chemasem prietenii din mahala să vadă și ei video, iar mie mi-a venit ideea să iau câte o rublă pentru film. Primul câștig din muzică a fost 1 (un) dolar la o zi de naștere. Știam pe atunci doar trei cântece”, recunoaște Adrian.

„Iată cu acest dolar, tata îmi zicea că trebuie să te dai pe la încheieturi și vei fi plin de bani.

Mai era o superstiție în copilărie, că nu trebuie să-ți ștergi picioarele după ce le speli. Și eu ani de zile în copilărie le uscam cu prosopul, ca să nu plece banii de la mine, așa se spunea”, povestește râzând Adrian Ursu.

Interpretul recunoaște cum a luat primul credit, enorm pe atunci. Și-a amintit cum în anul 2000 și-a luat, din Premiul III de la Mamaia (400 de dolari), primul telefon mobil. Ultimul telefon pe care îl are, artistul spune că i-a fost dăruit la ziua sa de soția Irina.

Mai multe detalii aflați din emisiunea online all.in cu Anna Tulgara și invitatul ei Adrian Ursu.