Alegerea unei rochii de mireasă poate fi un lucru nu tocmai ușor, iată de ce uneori ne mai inspirăm de la eroinele preferate din filme. Care sunt cele mai iconice rochii de mireasă pe care ni le-a prezentat cinematografia, de-a lungul timpului vezi în cele ce urmează. 

„Sex and the city”

Fanii serialului au așteptat nunta lui Carrie Bradshaw și a domnului Big timp de șase sezoane, așa că Carrie pur și simplu nu a avut dreptul să- dezamăgească. Rochia marca Vivienne Westwood a cucerit multe inimi!

„Runaway Bride”

Este dificil să alegi cea mai bună rochie dintre toate rochiile de mireasă pe care Julia Roberts a reușit să le probeze în filmul„Runaway Bride”, dar ne-am focusat într-un final asupra rochiei marca Amsale Aberra.

„Monster-in-Law”

Jennifer Lopez s-a căsătorit de multe ori în filme, dar imaginea ei blândă și romantică din filmul „Monster-in-Law”, ne-a plăcut cel mai mult.

„Fifty Shades Freed”

Nu mai puțin elegantă a fost rochia de mireasă de la Monique Lhuillier, în care eroina lui Dakota Johnson a mers la altar în filmul „Fifty Shades Freed”.

„The Princess Diaries: Royal Engagement”

Bineînțeles, nu am putut să nu menționăm rochia de mireasă a Miei, eroina lui Anne Hathaway în filmul The Princess Diaries.

„The Twilight Saga: Breaking Dawn”

Rochia de mătase simplă și elegantă marca Carolina Herrera, purtată de personajul Christinei Stewart în „The Twilight Saga: Breaking Dawn” va rămâne cu siguranță una dintre cele mai frumoase din istoria cinematografiei.

„Funny Face”

Audrey Hepburn a avut multe ținute iconice, inclusiv această rochie de mireasă Givenchy din satin și tul pe care o purtat-o în filmul „Funny Face”.

„Bride Wars”

În „Bride Wars” eroinele Kate Hudson și Anne Hathaway, spre sfârșitul filmului s-au căsătorit în aceeași zi, iar rochiile lor de la Vera Wang au fost impecabile.

Sursa: Glamour.ru