Pentru că vremea de afară s-a răcorit și trebuie să te simți cald și stilat, îţi propunem să porneşti în căutarea celui mai frumos pulover. Iată câteva idei care s-ar putea să-ți pice cu tronc și ție. Suntem sigure că ai în garderobă cel puţin câteva pulovere călduroase pentru sezonul rece. Nu contează dacă alegi unul uni, cu un print vesel sau unul cu un desen simpatic, asigură-te că este dintr-un material plăcut la atingerea cu pielea. Mizează pe cele din caşmir, lână, bumbac sau angora (ai grijă însă să nu fii alergică la angora).

Cum îl porţi?
Dacă mergi la birou îl poţi purta peste o cămaşă, împreună cu o fustă creion ori una cu tăietură în forma de A. Se potrivesc, de obicei și cu blugii, în cazul în care dress-codul de la job îți permite asemenea piese. De asemenea, un pulover chic poate fi purtat la o rochie dreaptă sau cu pantaloni cu dungă.

 

 

În acest caz, alege modele clasice, care să nu iasă prea mult în evidenţă. În weekend poartă-l cu un T-shirt lejer şi jeanşi sau colanţi. Pentru colanți sau blugii slim alege puloverele mai lungi, care acoperă coapsele, pentru un pus de confort, dar și pentru a arăta chic, chiar dacă te îmbraci doar pentru tine sau pentru cei ai casei.

Sursa/Foto: GlamourMagazine 

Distribuie articolul: