Vârsta nu contează atunci când anii sunt purtaţi cu graţie. Probabil acesta este secretul de frumuseţe al unor vedete care, deşi trecute de prima tinereţe, încă mai sunt prezente în topurile celor mai atrăgătoare şi dorite femei din lume.

Christie Brinkley

Christie Brinkley a devenit cunoscută ca model, la începutul anilor ’70. 40 de ani mai târziu, frumoasa blondă arată aproape la fel de bine: care sunt secretele ei?

„Oamenii îmi spun mereu <>, iar eu îmi spun în gând <>. Nu mi-am ascuns niciodată vârsta.” , a declarat Christie.

„Nutriţia a avut mereu un loc foarte important în viaţa mea. Am devenit vegetariană când aveam 13 ani şi am fost activă toată viaţa mea.”, a mai completat fostul model.

Mamă a trei copii, Christie a dezvăluit că face sport cu orice ocazie chiar şi atunci când îşi usucă părul: „Îmi usuc părul cu gândul că sunt aşezată pe un scaun, deşi nu este niciun scaun în jur. Apoi fac nişte genuflexiuni… poţi să faci foarte multe lucruri pentru picioarele tale în timp ce îţi usuci părul”.

Sharon Stone

Atunci când a pozat topless, pentru Paris Match, în 2010, Sharon Stone a declarat: „Există o vârstă la care o persoană să nu poată face anumite lucruri, cum ar fi să-şi arate corpul? Am purtat pantaloni din piele la 20 de ani şi îi voi purta şi la 70. Acesta este stilul meu”.

Jane Seymour

Jane Seymour are toate motivele să fie invidiată de colegele ei mai tinere, care apelează la tot felul de intervenţii chirurgicale pentru a păcăli trecerea timpului: actriţa arată incredibil de bine, deşi nu face foarte mari eforturi pentru asta.

Fosta Bond girl spune că liniştea interioară este ceea ce o face să-şi menţină tinereţea: “Cred cu tărie că frumuseţea vine din interior. Atunci când te simţi confortabil în pielea ta, emani siguranţă. Şi cu cât înaintezi în vârstă, cu atât trebuie să capeţi mai multă siguranţă, datorită experienţei pe care o dobândeşti şi perspectivelor pe care le ai”, spune Jane.

Cu toate acestea, vedeta recunoaşte că are şi ea zile în care nu are cea mai bună dispoziţie, însă, chiar şi în această situaţie, găseşte alternative pentru a se binedispune: „Dacă nu mă simt chiar cel mai bine şi trebuie să ies în oraş, atunci îmbrac o rochie roşie. Dacă ai o zi grea portă ceva roşu, auriu sau strălucitor”.

Elle Macpherson

 Deşi mai are câteva luni până împlineşte 50 de ani, ne-am gândit că Elle Macpherson este musai să fie inclusă în acest top. Vedeta, supranumită The Body, pentru trupul său aproape de perfecţiune, a dorit să împărtăşească secretele sale de frumuseţe cu cititorii revistei Fitness: ” Fac în fiecare zi o oră de activităţi fizice. Le combin. Dacă sunt la munte, schiez, dacă sunt la mare, înot. Dacă nu, fac yoga sau spinning”.

„Am aproape 50 de ani, aşa că evident că nu mai am acelaşi corp pe care îl aveam la 20 de ani. Însă, cu siguranţă, nu mai am nici aceeaşi mentalitate, când eram cuprinsă de insecuritate. Motivaţia mea este să mă simt plină de viaţă, pasională, răbdătoare, puternică şi sănătoasă. Acestea sunt cu mult mai importante pentru mine decât să ajung la un anumit număr de kliograme, iar aceste lucruri mă fac să consum anumite alimente şi să fac sport”, a mai adăugat Elle.

Cu toate că primeşte laude la tot pasul pentru frumuseţea sa, fostul model recunoaşte că nu a avut mereu încredere în modul în care arată: „Mi-a luat foarte mult timp să învăţ să-mi placă corpul meu. La fel ca toată lumea, şi în ciuda nickname-ului meu, nu mă simţeam bine în pielea mea, însă faptul că am devenit mamă şi am fost lângă copiii mei m-a ajutat să mă simt mai bine”, a declarat supermodelul.

 

Iman

Corpul incredibil de tonifiat al lui Iman pare să ignore trecerea timpului. Supermodelul în vârstă de 58 de ani a dezvăluit că secretul său pentru a se menţine în formă include folosirea cu stricteţe, de mai multe ori pe zi, a unei creme foarte hidratante, consumul de apă şi antrenamentele de box cu un antrenor personal.

Demi Moore

Deşi a trecut prin foarte multe probleme în ultima perioadă, Demi Moore încă arată de parcă ar fi oprit timpul în loc. Cu toate acestea, vedeta, în vârstă de 50 de ani, nu stă foarte bine la capitolul naturaleţe. S-a speculat că, înainte de reîntoarcerea sa în lumea publică din anul 2003, vedeta ar fi apelat la ajutorul tehnologiliilor medicale pentru a arăta cât mai bine. Astfel, starul şi-ar fi făcut operaţii atât la corp cât şi la faţă în valoare de 300.000 de euro. Moore a negat însă cu vehemenţă aceste informaţii şi a susţinut că stilul său de viaţă a ajutat-o să se menţină în formă. „Nu mi-am făcut niciodată operaţii estetice – este complet fals. Însă nu aş judeca niciodată o persoană care ar face-o”, a declarat Demi pentru Marie Claire Franţa.

Pentru a arăta perfect, Demi a devenit adepta Zone Diet, care presupune consumul de carbohidraţi şi proteine în cantităţi moderate şi renunţarea la grăsimi. Vedeta mănâncă chiar şi de cinci ori pe zi, iar alimentul preferat este carnea de peşte. Demi îşi potoleşte pofta de dulciuri cu mere tăiate bucăţi pe care le consumă cu unt de arahide.

 Sursa: www.one.ro

Distribuie articolul: