Pentru marea majoritate dintre noi vara deja a început și dorința de a explora necunoscutul și de a se distra la maxim este arzătoare, iată de ce e esențial să alegi destinația care ți se potrivește.

Vara a venit, însă nu te-ai apreciat încă ce destinații să alegi. Vrei ceva nou ți neexperimentat pînă acum? Lumea e atât de mari și abia așteaptă să fie descoperită. Aceste 3 locuri alese te vor satisface și îți vor oferi doza necesară de cultură, distracții și, bineînțeles, relaxare!

Lisabona, Portugalia

Foto: blogspot.com

Foto: blogspot.com

O evadare în Europa este desigur visul fiecărui. Din păcate, prețurile ridicate și gloatele de turiști fac sa piară tot cheful. Totuși sunt anumite colțuri ale Europei care te vor fermeca totalmente cu splendoarea lor. Lisabona este locul perfect, deoarece e vecină cu gigantul culinar, Spania. Fructe de mare, vin, deserturi și fructe exotice, castele, muzee și catedrale îți promit că vei dori să  rămîi mai mult decît ți-ai planificat.

Rio De Janeiro, Brazilia

Rio_De_Janeiro_Brazil_Hd_Wallpaper

Foto: pulsarmedia.eu

Brazilia, de fapt vorbește singură pentru sine, cu plajele sale imense, viața de noapte tumultoasă. Dacă vrei să petreci vacanța pe malul mării, atunci aici te vei simți ca acasă. Cei care vor alge această destinație, vor asista cele mai faimoase evenimente din Brazilia printre care și Carnavalul din Rio.

Punta Cana, Republia Dominicană

Foto: destinationsguide.copaair.com

Foto: destinationsguide.copaair.com

Dacă vacanța ta presupune să nu faci nimic de tot, Punta Cana s-ar putea să fie locul perfect pentru tine, care într-adevăr arată ca un paradis tropical, pe care trebuie să-l vezi pentru a crede în existența lui. Locată în Marea Caraibilor, Republica Dominicană este împresurată cu plaje interminabile. Deși stațiunile sunt costisitoare, ele pot fi vizitate practic pe tot parcursul anului.

Distribuie articolul: