A 67-a ediția a Festivalului de Film de la Cannes a debutat aseară cu premieră peliculei „Grace of Monaco”, în care Nicole Kidman joacă rolul principal. Fiind vedeta principală a serii, Nicole Kidman și-a făcut apariția într-o superbă rochie albastră Armani Prive, Blake Lively. Vedeta a arătat divin în Gucci în vreme ce Zoe Saldana a punctat o apariție reușită într-o rochie Victoria Beckham. 

Nicole Kidman a strălucit pe covorul roșu de la Cannes, ediția cu numărul 67 a celebrului festival de film debutând pe Rivieră Franceză, actriță australiană în vârstă de 47 de ani purtând o rochie albastră, creație Armani Prive, notează ADPM. Era de așteptat că Nicole Kidman să poarte pe covorul roșu un superb colier Cartier în valoare de 5 milioane de dolari, o replică după colierul pe care Prințul Rainier l-a dăruit lui Grace Kelly în 1956. Pentru că acest colier nu se potrivea deloc cu rochia aleasă, Nicole și-a accesorizat ținută cu bijuterii Harry Winston.

Nicole Kidman

Blake Lively a fost și ea prezența pe covorul roșu în seară deschiderii și a punctat o apariție senzațională într-o rochie Gucci. Fostă actriță din „Gossip Girl” a semnat un contract de imagine cu Gucci.

Blake Lively

Zoe Saldana nu a forțat și a fost elegantă într-o rochie Victoria Beckham, accesorizată cu pantofi Christian Louboutin. Jane Fonda este nelipsită de la Festivalul de Film de la Cannes, actriță în vârstă de 76 de ani fiind ambasador L’Oreal. Jane a arătat minunat într-o rochie Elie Saab Coutoure accesorizată cu bijuterii Chopard.

ZoeJane

Adele Exharchoupoulos, actriță din „Blue îs the Warmest Colour” a purtat o rochie Louis Vuitton accesorizata cu bijuterii Cartier. Kendal Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, participă pentru prima data la Festivalul de Film de la Cannes și a purtat pe covorul roșu o ținută Chanel și bijuterii Chopard.

Adella

cannes

Sursa, Foto: ADPM

Distribuie articolul: