O actriță de popularitate, una dintre cele mai bine plătite interprete, o femeie de afaceri de succes și o mama a doi copii minunați – toate o caracterizează pe Jennifer Lopez. Greu de crezut, dar la 24 iulie a.c. frumusețea de lux a făcut 44 de ani. Cu toate acestea, unii mai cred că, odată cu vârsta, J. Lo nu este numai frumoasa, dar mai dezbracă. Iată o listă a celor mai deocheate costume de scenă ale artistei. Mulți au îndrăznit chiar să o critice pe Lopez pentru ținutele prea revelatoare și uneori vulgare. Cu toate acestea, vedeta chiar de la începutul carierei sale, a avut o pasiune pentru costumele de concert ispititoare (păi cum să nu, cu așa forme!). Selecția ce urmează dovedește acest lucru.

Costumele strânse pe corp, care îi evidențiază bine formele sunt preferatele lui J. Lo. Cu toate acestea, atunci când Jennifer alege o rochie, ea se uită doar la cele de mare lux. Deasemenea, interpretei ii plac mult rochițele foarte scurte și cu mult sclipici pe ele. Unele costume sunt special făcute pentru Jennifer renumitul designer de moda Murad Zuhair.

 

Mai nou, Jennifer a adoptat ținutele cu mâneci din blană, voluminoase. Altele te duc mai degrabă cu gândul la un personaj de film chiar foarte exotic, ori așa se vrea artista pe scenă – relevanță întruchipată, Nr. 1 și atracția tuturor reflectoarelor. Adevărat că, înainte de sarcină, artista își scotea la vedere și alte părți ale corpului, spre exemplu burta.
 

 

Uneori Lopez este foarte dur criticată pentru felul năstrușnic de a combina hainele, însă datorită prestației și corpului său, acestea arată pur și simplu impresionant. Dacă artistei îi pare că ceva nu merge în ținuta ei, adaugă un accesoriu pe cap – bandă sau pălărie. Iar pantalonii scurți din denim, paietele și sutienul strălucitor sunt cele mai potrivite accesorii pentru dans.

Chiar și pe scenă, Jennifer nu uită de rădăcinile sale latino, acest lucru fiind foarte remarcat și în melodii. Diva a avut și apariții de Amazoancă, tenismenă, de fată cowboy sau de dansatoare la bară – toate urcând-o pe culmile succesului.

Sursa: Woman.ru