Cel mai nou brand de pijamale, lansat oficial în Republica Moldova și conceput să îți ofere secretul somnului perfect are acum o casă. Poți proba și achiziționa o pijama marca Cellin, în centrul Chișinăului, pe strada Sciusev, 88.

Cu vinuri selecte și un desert savuros, exact pe potriva calificativelor pentru o pijama perfectă – așa și-a întâmpinat oaspeții Nicoleta Vrabie, fondatoarea brandului Cellin. Showroom-ul deschis pe strada Sciusev 88, chiar în centrul capitalei, este locul perfect unde poți descoperi secretul somnului.

Vezi și: Află cum se produce cea mai deosebită lenjerie autohtonă și de ce are un nume de vedetă (Foto)

Pijamalele erau aliniate cuminți și așteptau să atingă gingaș mâinile celor care au venit să le admire. Mătasea este regină la Cellin, iar diversitatea modelelor bucură ochiul și satisface orice preferință. De la Pantaloni scurți, la rochițe și salopete – fiecare model de pijama este conceput să ofere confort maxim și să nu-l simți practic pe corp atunci când mergi la somn.

colaj pijamale

Invitate la lansare, doamnele prezente s-au arătat încântate de calitatea pijamalelor, au beneficiat de premii generoase și o tombolă care le-a asigurat reduceri pentru viitoarea pijama Cellin. Pentru delectarea maximă, cei prezenți au fost invitați la o degustație de vinuri selecte, create de Agrici Winery.

colah agrici

Emoționată, dar foarte încrezătoare, Nicoleta Vrabie a tăiat tortul primei aniversări Cellin și își așteaptă clienții în showroom-ul deschis pentru a-i delecta cu secretul somnului perfect – pijamalele din mătase naturală – visul oricărei femei care vrea să fie sexy și să aibă parte de un somn odihnitor.

Cellin, Nicoleta Vrabie

P

Distribuie articolul: