Mâncare de bebeluşi, limonadă cu piper cayenne, oţet de cidru sau dieta Paleo? Sunt alimente din rețetele vedetelor. În lumea celebrităţilor, să arăţi impecabil este o obligaţie. Fiecare scăpare este imediat sancţionată de presă, doar amintiţi-vă de cazurile Britney Spears, Christina Aguilera sau Jennifer Love Hewitt, a căror siluetă a fost mereu analizată cu stricteţe de ziarişti. Află ce cure de slăbire au mai inventat vedetele ca să se menţină în formă.

Reese Witherspoon şi dieta Baby Food – Da, aţi citit bine. Reese Witherspoon îşi menţine talia de viespe cu… porţii mici, de bebeluş. Alimentele pentru cei mici conţin mai puţine calorii, mai puţini aditivi, dar mai multe vitamine. În plus, nu este necesar să găteşti, trebuie doar să-ţi achiziţionezi suficient de multe borcănele cu mâncare pasată de bebeluş. Porţia zilnic recomandată este de 12-14 astfel de borcănele, dar oare sunt acestea suficiente pentru a acoperi cantitatea de substanţe nutritive de care are nevoie organismul unui adult?

Reese Witherspoon

Beyoncé şi dieta Master Cleanse – În 2006, frumoasa cântăreaţă s-a pregătit pentru primul ei rol mare în musicalul Dreamgirls, slăbind aproximativ 10 kilograme în numai două săptămâni. Pentru a obţine rezultatele dorite într-un timp foarte scurt, aceasta a recurs la Master Cleanse, o dietă bazată exclusiv pe un complex de lichide: apă, suc de lămâie, sirop de arţar şi piper cayenne. Mixul Master Cleanse este ideal pentru detoxifierea organismului, dar pe termen lung poate afecta sănătatea noastră. Chiar şi Beyoncé a atras atenţia asupra faptului că această dietă poate fi periculoasă şi că a urmat-o doar pentru că rolul i-a cerut-o.

Beyonce

Jennifer Lopez şi magia mirosului de grapefruit. – Da, şi noi am crezut că glumeşte prima dată când am auzit. De-a lungul timpului, cercetările au demonstrat că mirosul de grapefruit contribuie la reducerea apetitului şi a kilogramelor în plus. În aceste condiţii, nu e de mirare că Jennifer Lopez a declarat că secretul ei constă într-o fiolă cu ulei de grapefruit, pe care o ţine mereu în geantă. Inspiră o dată şi poftele dispar… ca prin magie. Pare prea simplu, nu-i aşa?

Jennifer Lopez

Fergie, Heidi Klum şi oţetul din cidru de mere – Modelul Heidi Klum Cântăreaţa Fergie şi susţin că secretul kilogramelor în minus constă în consumul oţetului din cidru de mere. Se pare că acest aliment îţi taie pofta de mâncare şi reduce grăsimile din organism. Fergie a declarat că se “delectează” în fiecare zi cu două linguriţe de oţet din cidru de mere şi că rezultatele nu au încetat să apară.

Heidi Klumb

Megan Fox şi dieta Paleo – Sau dieta omului peşterii. Denumirea este puţin ciudată, mai ales că această cură este urmată de celebra Megan Fox. Dieta Paleo presupune întoarcerea la originile nutriţiei, să mâncăm precum strămoşii noştri. Pe scurt, aceasta înseamnă eliminarea din regimul nostru zilnic a tuturor alimentelor procesate şi păstrarea alimentelor de bază: carne, peşte, ouă, fructe, legume, toate obţinute natural, fără intervenţii chimice de orice fel. Astfel, dieta Paleo nu este numai o simplă metodă de slăbit, ci un stil de viaţă.

Megan Fox

Adriana Lima şi shake-urile proteice – Dieta urmată de modelul Victoria’s Secret face parte din categoria: aşa nu! Înaintea prezentărilor de modă, Adriana Lima recurge la metode mai puţin… obişnuite şi alege să consume doar shake-uri proteice şi suplimente pentru câteva zile, care o ajută să-şi păstreze energia. Nici vorbă de mâncare adevărată! În plus, cu 12 ore înainte de show, modelul renunţă la lichide, inclusiv la apă. Poate că Adriana Lima arată de milioane, dar nu cumva regimul draconic la care se supune este mult prea… riscant?

Adriana Lima

Nicole Kidman şi dieta cu ouă fierte – O admirăm pe Nicole Kidman pentru talentul, frumuseţea şi graţia de care dă dovadă. Se pare că în timpul filmărilor pentru Cold Mountain, producătorii i-au cerut acesteia să mai slăbească (de parcă nu era deja incredibil de slabă!). Actriţa a recurs la dieta cu ouă fierte, consumând între unul şi trei ouă pe zi. Într-adevăr, această metodă este bogată în proteine, dar este şi destul de riscantă, iar pe termen îndelungat poate provoca dezechilibre în organism.

Nicole Kidman

Sursa/Foto: Glamourmagazine.com