La cea de-a 72-a ediție a evenimentului „Golden Globe”, desfășurată pe 11 ianuarie la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills, California, ținutele scumpe și alese cu mare grijă au curs gârlă. Ce vedete au strălucit la propriu în hainele pe care le-au ales pentru eveniment, aflați mai jos. 

Potrivit revistei ELLE, cele 5 vedete care au luat note maxime la capitolul eleganța ținutelor purtate la Golden Globe 2015, sunt:

Heidi Klum. Vedeta a afișat nu doar o siluetă perfectă, care amintea, oarecum, de Jessica Rabbit, ci și o rochie care i-a pus într-o lumină bună toate fromele frumoase. La recomandarea stiliștilor, supermodelul german a ales să poarte o rochie de culoare roșie, semnată de Atelier Versace. Heidi este îndrăgostită până peste urechi de ținutele prezentate în vitrinele Donatellei Versace, așa că alegerea i s-a potrivit de minune. Nu a afișat niciun cusur, nu-i așa?

Jennifer Lopez. La fiecare eveniment, diva afișează ținute absolut superbe, care îi pun în valoare nu doar simțul estetic, ci și formele de amazoană. Privirile de felină, ale actriței, au fost evidențiate de un smokey-eyes intens, iar picioarele – de o tăietură elegantă a rochiei, care îi lăsa descoperite picioarele și sandalele argintii pentru care a optat. Este amatoarea efectelor speciale, de aceea a optat pentru o rochie lungă, de culoare argintie, semnată de Zuhair Murad. Toate accesoriile vedetei au fost potrivite perfect cu rochia. 

Jessica Michelle Chastain. Actrița alege cu mare grijă ținutele retro pe care le poartă de fiecare dată. De data asta, Jessica a optat pentru o rochie senzuală, creată tot de mâinile talentate ale designerilor de la Atelier Versace. Rochia lungă și strălucitoare, de culoarea ciocolatei, a accentuat bustul și talia actriței americane. Un decolteu fabulos, nu-i așa?

Kate Hudson. Actrița americană este și ea o amatoare a creațiilor semnate de Atelierul Versace. Din dorința de a arăta sexy și elegantă în același timp, Kate a reușit să afișeze una din cele mai superbe ținute ale serii. Deși silueta vedetei nu prezintă niciun cusur, mulți dintre oaspeții evenimentului au fost marcați oarecum de decolteul profund, cu tentă vulgară, al rochiei de tip „sirenă”. De altfel, Hudson a apelat, recent, și la serviciile chirurgilor esteticieni, astfel că defilarea pe covoarele roșii de la „Golden Globes” s-a dovedit a fi o adevărată prezentare a noii sale siluete. 

Chrissy Teigen. La fel ca și în cazul tuturor amatoarelor de ținute Zuhair Murad, modelul american a optat pentru o rochie lungă, dantelată și semitransparentă, marcată de diferite structuri ale stofei. Rochia a fost asortată cu un clutch pătrat, de culoare argintie.

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții de la eveniment a fost cea a Conchitei Wurst. Câștigătoarea din 2014 a Eurovision Song Contest a afișat o rochie creată de Atelierul Versace și accesorizată cu bijuterii și un clutch.

Foto: ELLE/Getty Images

Distribuie articolul: