În următoarele luni, mai multe cupluri celebre vor celebra cel mai important eveniment din viața lor. Printre miresele care își vor juca nunta în acest an, se află Britney Spears, Kim Kardashian și Mila Kunis. Mai multe detalii, urmăriți în continuare.

Kim Kardashyan și Kanye West

Starleta TV a anunțat acum câteva zile unele detalii despre nunta sa cu rapperul Kanye West. Se pare că ceremonia va avea loc la sfârșitul acestei luni și va fi una modestă și liniștită. Cuplul este împreună din luna aprilie a anului trecut, iar această căsătorie va fi a treia nuntă din viața controversatei vedete TV. În familia celor doi, totuși, s-a născut fetița North West.

Christina Aguilera și Matt Ruttler

Despre logodna celor doi, cântăreața a anunțat pe contul său de Twitter, la data de 14 februarie a acetui an. Cauza pentru care nunta celor doi va avea loc în timpul cel mai apropiat este sarcina vedetei. Aflându-se deja la a doua sarcină, Christina s-a îngrășat simțitor.

Robin Wright și Ben Foster

Aflându-se la vârsta de 47 de ani și în pragul celui de-al treilea mariaj, actrița Robin Wright și-a anunțat logodna cu actorul Ben Foster, care este mai mic decât aceasta cu 14 ani. Potrivit presei internaționale, diferența de vârstă nu este un impediment în relația celor doi, pentru că aceștia locuiesc împreună deja de un an.

Adam Levine și Behati Prinsloo

Modelul Victoria’s Secret și membru al trupei Maroon, Adam Levine, și-a anunțat logodna cu Behati Prinsloo încă din luna iulia a anului trecut. În showbiz-ul străin, acest cuplu se află în top, în ceea ce privește carisma și eleganța. Chiar dacă relația dintre cei doi a început încă din 2012, anul trecut, cuplul s-a destrămat, însă a revenit în forma inițială peste câteva luni. Nunta lor va avea loc la Los Angeles.

Olivia Wilde and Jason Sudeikis

Vedeta din filmul ”Doctor House” este împreună cu actorul Jason Sudeikis din anul 2011, însă și-au anunțat șlogodna abia în 2013. În luna octombrie a anului trecut, cuplul a anunțat că așteaptă un copil, așa că nunta acestora are loc imediat după venirea pe lume a bebelușului.

Actrița Scalett Johansson și Jurnalistul Romain Dauriac

Britney Spears și David Lucado

Vestea despre nunta celor doi a apărut în ianuarie 2014 – anume atunci Britney a fost văzută purtând un inel de logodnă. Potrivit presei americane, David este jurist, iar candidatura sa a fost deja acceptată de tatăl interpretei.

Lana del Rey și Barrie-James O’neill

Oficial, cuplul nu și-a anunțat logodna, însă aceasta a fost trădată de inelul cu diamant, purtat de Lana la un eveniment. La fel ca și logodna, nunta celor doi va avea loc în condiții tainice.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Despre logodna celor doi, presa a anunțat în luna februarie a acestui an. Potrivit surselor neoficiale, atât Mila, cât și mama acesteia deja au început pregătirile pentru nuntă.

Diana Kruger și Joshua Jackson

Chiar dacă, neoficial, s-a format din 2006, Diana a fost observată abia la începutul acestui an, purtând un inel cu diamant roz, de 18 carate.

Foto: www.usmagazine.com, rozrywka.dziennik.pl, popcrush.comwww.people.com, www.usmagazine.com, vidtrigger.com, www.sheknows.com