După ce trece avalanșa de ceremonii de premiere cu care ne începem anul, se anunță o serie de lansări importante la Hollywood. Iată cele mai așteptate filme ale noului an.

NOE

Cei care îl cunosc și îl îndrăgesc pe Darren Aronofsky pentru succesele sale (ca Requiem for a Dream și Black Swan) îi așteaptă, probabil, cu sufletul la gura, un nou film.

Acesta va apărea în 2014 și are drept subiect un mit extrem de popular – povestea lui Noe, patriarhul care are o revelație despre potopul care va urma și încearcă să își protejeze familia de dezastru. Emma Watson, Jennifer Connelly, Russell Crowe si Logan Lerman dețin rolurile principale.

elle.ro

SIN CITY: A DAME TO KILL FOR

Cum vă spuneam mai sus, în 2014 sequel-urile sunt la putere. Este cazul și acum, când regizorii Frank Miller și Robert Rodriguez reiau povestea și îi distribuie pe Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson și Eva Green în aceeași istorie despre confruntarea la limita între bine și rău.

LEGENDS OF OZ: DOROTHY’S RETURN

Ce poate să ne binedispună mai tare decât un musical animat inspirat de una dintre cele mai populare povești ale tuturor timpurilor?
Legends of Oz o găsește pe Dorothy în Kansas, dar pregatită să se întoarcă în Oz ca să își salveze prietenii. Filmul este regizat de Will Finn și Dan St. Pierre și îi are în distribuție pe Lea Michele, Patrick Stewart și Hugh Dancy.

ROBOCOP

2014 va fi anul sequel-urilor. Dovadă este și noul RoboCop, a cărui acțiune se desfășoară în Detroit-ul anului 2028.

Alex Murphy (Joel Kinnaman) este un polițist de treabă, rănit în misiune, care devine cobaiul perfect pentru scopurile OmniCorp, cei care îți doresc să facă un ofițer de poliție perfect, parte om, parte robot.

NYMPHOMANIAC

Drama porno pe care ne-o propune regizorul danez Lars von Trier pentru anul acesta spune povestea lui Joe, o nimfomană auto-diagnosticată, care își povestește aventurile erotice.

Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Stacy Martin, Shia LaBeouf sunt eroii peliculei deja foarte controversată datorita scenelor de sex nesimulate.

HOW TO CATCH A MONSTER

Ryan Gosling este unul dintre acei oameni cărora pare să le iasă totul bine. Așa că nu ne-am mira dacă, după ce ne-a demonstrat că poate fi un actor și un muzician bun, să fie și un regizor remarcabil.

How to Catch a Monster este debutul lui regizoral, un film fantasy care spune povestea unei mame singure ce ajunge să trăiască o viață incertă, în timp ce fiul ei descoperă un drum ascuns către un ținut subacvatic utopic. În rolurile principale o să îi vedeți pe Matt Smith, Saoirse Ronan, Christina Hendricks și Eva Mendes.

FURY

Regizorul David Ayer este cel care s-a încumetat să conceapă un nou film de război, o dramă întunecată despre o echipă americană care, aflată în Germania nazistă la finele celui de-al doilea Razboi Mondial, pornește într-o misiune curajoasă.

Din distribuție fac parte Brad Pitt, Logan Lerman și Shia LaBeouf.

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY (PART I)

Cei dintre noi care s-au plictisit de filme care se reiau în nenumarate părți și care continuă la nesfârșit știu că The Hunger Games, deși din aceeași specie, merită o vizionare. De data aceasta, Katniss Everdeen devine, fară să vrea, simbolul unei revoluții.

Filmul este realizat de Francis Lawrence, cel care a regizat și precedentul Hunger Games, și care este specializat în producții muzicale, iar in rolurile principale o sa îi regăsiți pe Jennifer Lawrence, Sam Claflin si Josh Hutcherson.

THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Pentru cei care așteptau o nouă serie de aventuri ale lui Spider-Man, el revine, intruchipat tot de Andrew Garfield, în pelicula regizată de Marc Webb. Alături de Garfield în film apar și Emma Stone și Jamie Foxx.

De data aceasta, eroul nostru, Peter Parker, va trebui sa treacă peste conflictele sale interioare ca să rezolve o misiune mult mai importantă – lupta cu Electro (Jamie Foxx), un adversar puternic și neînfricat.

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

Orice film al lui Wes Anderson ar trebui să fie așteptat cu nerăbdare, pentru că regizorul știe să spună cu talent și o tonă de umor povești frumoase. De data aceasta el relatează aventurile lui Gustave H, un majordom legendar al unui hotel faimos, și ale lui Zero Moustafa, un valet care devine cel mai bun prieten al său.

Din distribuția impresionantă nu lipsesc preferații regizorului, Bill Murray, Tilda Swinton, Jason Schwartzman și Owen Wilson, dar nici Saoirse Ronan, Ralph Fiennes, Edward Norton, Lea Seydoux, Adrien Brody, Willem Dafoe sau Harvey Keitel.

 

sursă: elle.ro

 

Distribuie articolul: