În topul celor mai sexy cântece din istoria muzicii, primul loc i-a revenit piesei “Physical”, interpretată de Olivia Newton-John.Topul a fost realizat pe baza mai multor melodii cu tentă sexuală în Billboard Hot 100 Chart, scrie nme.com. Piesa”Physical”, interpretată de Olivia Newton-John a fost clasată drept cel mai sexy cântec din istorie. În top 10 au fost incluse cele mai populare cântece despre sex, în funcţie de piesele care au luat primul loc în clasament timp de câteva săptămâni.

Piesa a fost clasată pe primul loc pentru unul din versuri, pe care Billboard îl consideră cel mai sexy vers din piesa “Physical”. Versul în traducere ar suna astfel: “Te-am dus la un restaurant intim, apoi la un film sugestiv/ Nu mai e nimic de discutat, decât dacă acest lucru se face la orizontală”.

Poziţia a doua în acest top i-a revenit interpretului Rod Stewart, cu piesa “Tonight’s The Night”. Topul este încheiat de piesa “I’ll Make Love To You” de Boyz II Men.

Din acest top fac parte şi unii intrepreţi cum ar fi Next, cu piesa “Too Close”, Marvin Gaye – “Let’s Get It On”, Donna Summer – “Hot Stuff”, Captain and Tennille – “Do That To Me One More Time”, Madonna – “Like A Virgin”, Exile – “Kiss You All Over” şi Rod Stewart – “Do Ya Think I’m Sexy”.

Ascultă aici cea mai sexy piesă:

Distribuie articolul: