Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, a fost desemnat “Cel mai sexy bărbat în viață” în anul 2013 de către revistă People. Inițial, juratului de la concursul american “The Voice” nu i-a venit să creadă că a primit această titulatură, gândidu-se că este vorba despre o glumă. 

“Ca muzician, ai fantezii legate de câștigarea unor premii Grammy, dar nu cred că la mine a fost vorba despre așa ceva”, a declarat Levine pentru revistă People, după ce a primit prestigioasa distincție, scrie Huffington Post.

 Adam Levine, wordpress.com

“Am fost uimit și mi s-a părut că glumesc când mi-au dat premiul, dar nu glumeau, ceea ce este grozav”, a completat artistul. Cântărețul de 34 de ani din Los Angeles a avut un an excelent. Nu numai că a avut un turneu de succes cu Maroon 5 și a făcut parte din echipă de jurați a emisiunii americane “The Voice”, dar s-a și logodit cu fotomodelul Behati Prinsloo, la scurt timp după ce declarase că nu crede în căsătorie.

“Pentru foarte multă vreme nu am crezut că mariajul este pentru mine. Dar am fost pregătit când am fost pregătit, este pe cât se poate de simplu”, a mărturisit Levine pentru revistă People. Starul a preluat titulatură de cel mai sexy bărbat în viață de la Channing Tatum, care a avut onoarea să primească acest premiu în anul 2012.

Distribuie articolul: