Channing Tatum este „Cel mai sexy bărbat în viaţă 2012″, potrivit revistei People. Actorul s-a dovedit a fi foarte modest, inițial, crezuse că e o glumă sau „bătaie de joc” după cum a declarat. Deşi a apărut aproape gol şi a impresionat publicul cu fizicul său în câteva scene din filmul „Magic Mike”, lansat în acest an, actorul Channing Tatum, în vârstă de 32 de ani, a dovedit în interviul acordat revistei People că este şi un bărbat modest. „Primul meu gând a fost acesta: «îşi bat joc de mine» “, a declarat Tatum, care s-a căsătorit cu actriţa Jenna Dewan-Tatum în anul 2009, scrie „Mediafax”.

Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator şi fost model american. În tinereţe el a lucrat ca stripper într-un club de noapte, înainte de a deveni model şi apoi actor profesionist. S-a remarcat în filme cu succes de casă precum „Dansul dragostei/Step Up” (2006), „G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/G.I. Joe: The Rise of Cobra” (2009), „Dragul meu John/Dear John” (2010), „Jurământul/The Vow” (2012), „21 Jump Street – O adresă de pomină” (2012) şi „Mike meseriaşu’/Magic Mike” (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.

Revista „People” acordă titlul de „Cel mai sexy bărbat în viaţă” începând cu anul 1985. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson. În 2011, titlul de „Cel mai sexy bărbat în viaţă” i-a revenit actorului american Bradley Cooper.

 

 

sursa foto: Google.com

 

Distribuie articolul: