”Golnden Phoenix” este cel mai scump desert din lume și costă 28 mii de dolari. Un adevărat deliciu pentru adevărații gurmanzi care sunt gata să plătească orice sumă de bani pentru a se alinta pe sine și receptorii săi gustativi. Aflați din ce este pregătit, din câte colțuri ale lumii aveți nevoie de alimente dacă vă hotărâți să-l gătiți și unde poate fi gustat, dar și modul de prepare. ”Golden Phoenix” este recunoscut drept cel mai scump desert din lume. Acesta este preparat din produse din diferite colțuri ale lumii, de calitate superioară. Deci, dacă vă hotărâți să pregătiți un asemenea desert veți avea nevoie de: unt din Marea Britanie, boabe de cacao din Italia, păstăi de vanilie din Uganda (țară din estul Africii).  De asemnea veți avea nevoie de căpșuni și făină de calitate superioară, originea cărora producătorii nu au dezvăluit-o. În lista ingredientelor intră și folie de aur comestibilă și fulgi de aur, la fel comestibili. 

Cel mai scump desert din lume este înfrumusețat cu căpșuni,  glazurată cu aur, acesta conține și un coșuleț din aur cu frișcă. ”Golden Phoenix” este servit pe un platou și acesta la rândul său foarte scump, având pe el și o linguriță de aur cu glazură de ciocolată. 

Dacă vați hotărât că vreți să gustați din asemenea desert de-a dreptul de lux, atunci cumpărați un bilet spre Dubai, căci doar acolo îl puteți găsi, într-un din cele mai luxoase hoteluri din oraș. Totuși cofetăria din Dubai aparține unei rețele din Marea Britanie, care a hotărât să creeze un desert după buzunarul șeicilor din Arabia.

Vedeți în video de mai jos cum se prepară acest luxos desert.

   

Distribuie articolul: