Pe Winnie Harlow (nume real: Chantelle Brown-Young) o râvnesc până și cele mai renumite branduri ale lumii. Canadianca a venit pe lume cu Vitiligo, acest fapt doar motivând-o să se diferențieze frumos de mulțime. La recentul eveniment GQ Awards, Winnie a atras atenția tuturor cu ținuta sa.

A video posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

Frumoasa de 22 de ani a fost oaspete în cadrul Galei GQ Men Of The Year Awards, organizate de către revista americană pentru bărbați GQ, iar cu această ocazie a ales să poarte o ținută care i-a pus în valoare toate trăsăturile frumoase.

@BritishGQ Hair @hairbyhimuk Dress @dsquared2 Diamonds @dauphinofficial Shoes @giuseppezanottidesign

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

Winnie Harlow a pășit pe covoarele roșii ale evenimentului într-o rochie scurtă și decoltată, semnată de brandul canadian Dan and Dean Caten și combinată cu o superbă pereche de sandale semnate de marca papucarului italian Giuseppe Zanotti. Imaginea sa a fost răsplătită cu o mulțime de reacții pozitive din partea internauților.

pick up the kids

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

Trebuie să menționăm că Winnie Harlow își amintește și în prezent cu amărăciune despre faptul că în copilărie era luată în derâdere de către alți copii de vârsta ei și nu-și poate smulge din memorie acele suferințe. Era numită „zebră”, „fată cu pete” sau, și mai dur: „vită”.

Thank you @NailsInc for coming to my toes rescue before Red Carpet 💕💅🏻 @Roni_louise_

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

Anume atunci când nu s-a mai urât pentru felul în care arată, canadianca a fost observată din mulțime, iar „petele” sale au fost catalogate, brusc, drept foarte sexy. A urmat prima ședință foto, iar fotografiile pe care le-a făcut atunci, au făcut înconjurul lumii în câteva zile.

Foto: huffingtonpost.ca

Distribuie articolul: