Cosmetice, bibelouri, vouchere... Te gândești ce cadou să oferi de 8 Martie? Se spune că o carte este cel mai bun cadou, iar Librăria Bestseller te ajută să alegeri cartea potrivită pentru toate femeile din viața ta!

Doar Miercuri, 7 martie 2018, timp de o zi, ai parte de cele mai fierbinți reduceri la cartea dedicată femeilor, despre și pentru femei! Doar o zi de Mega Reduceri „Pentru Ea” la Bestseller – iar aici chiar ai de unde să alegi carte pentru orice vârstă.

Mega Reducerile de 70% la peste 700 de cărți și 85% la 50 de cărți sunt deja în așteptarea celor împătimiți de lectură, dar și celor aflați în pană de idei! Reducerile vor fi disponibile de la ora 9:30 la 18:30 în librăria Bestseller din Chișinău, str. Drumul Viilor, 36/1 sau online pe www.bestseller.md.

Și încă un secret de la Bestseller: CARTEA se potrivește cu orice cadou ați mai luat, va completa perfect darul pregătit pentru sora, mama, iubită, soție, fină, nașă sau pur și simplu o bună prietenă! Vezi aici harta librăriei și cum poți ajunge: https://www.bestseller.md/despre-noi/