Toate Doamnele frumoase, ambiţioase şi puternice au destinaţie comună pe 6 octombrie – Women’s Summit Moldova. Este primul şi cel mai grandios eveniment pentru femei din Republica Moldova de tip conferință la care se vor aborda tematicile principale de interes ale femeilor: sănătate, frumusețe, modă și stil, relații eficiente, femeia de succes. Evenimentul va aduna personalități de succes din toate domeniile, care vor ține discursuri, împărtășindu-și propria experiență participantelor. Printer speakeri sunt: Galina Tomaş, Director General “Unica Shaping”; Andrei Cocieru, Proprietar & Hair Stylist Beauty Salon “Andrei Cocieru”; Ana Sîngereanu, Make-up Artist “Terapia Frumuseții”; Aurelia Neider, Image Maker “PrimeTV”; Angela Stafii, Personal Coach și Silvia Radu, Președinte “Gas Natural Fenosa”.

La sfârșitul sesiunii, toate femeile prezente la eveniment vor avea parte de un fourchette, schimb de idei și contacte atât cu speakerii cât și cu toate participantele la Women’s Summit Moldova. Circa 500 de femei, doamne de afaceri, femei leader, dar și doamne care doresc să atingă culmile succesului prin ambiții și scopuri bine definite sunt așteptate pe 6 octombrie la Leogrand Convention Center.

Înregistrarea pe site-ul oficial Women’s Summit Moldova vă permite să aflați mai multe detalii despre eveniment și speakeri, dar și să achiziționați bilete de acces la eveniment. Notați-vă în calendar această dată împortantă pentru femeile din Moldova și veniți la summit pentru a cunoaște calea succesului și a armoniei cu sine.