„Home & You” – magazinul cu peste 150 de filiale în toată lumea a ajuns acum și la Chișinău. Lumea decorațiunilor și obiectelor pentru casă este concentrată într-un singur loc, unde fiecare obiect reflectă stilul său propriu, unde mereu domneşte atmosferă de sărbătoare şi confort, iar personalul este mereu atent şi informat. Îi găsești în etajul II al Zity Mall.

Lanţul de magazine „Home & You” a fost înfiinţat în anul 2006 în Polonia, acest brand a fost îndrăgit într-atât de mult de toţi, că în scurt timp au fost deschise 150 filiale în toată lumea. În primăvara 2019, rețeaua de magazine a inaugurat unul și la noi, în centrul comercial Zity Mall. Magazinul a fost apreciat şi de chişinăuieni pentru originalitatea şi unicitatea stilului. Vitrinile amenajate cu gust şi originalitatea sortimentului au atras atenţia vizitatorilor.

Stiluri diverse și prețuri accesibile

Magazinul este separat în 5 zone: camera de oaspeţi, bucătărie, camera de baie şi dormitor. În fiecare zonă veţi găsi o mulţime de colecţii în diverse stiluri, pentru orice gust şi buzunar. În ajunul sărbătorilor de iarnă, puteți procura cadouri pentru persoanele dragi şi apropiate. În magazin, puteţi primi certificate în sumă de: 500, 1000 şi 2000 MDL.

Categoriile de mărfurile disponibile:

  • Ceramică şi porţelan de colecţie;
  • Porţelan pentru masă, sticlă şi ceramică;
  • Mărfuri pentru bucătărie şi camera de masă;
  • Obiecte de interior, cadouri şi suvenire;
  • Mărfuri pentru camera de baie şi WC;
  • Mărfuri pentru dulap şi aranjarea obiectelor pentru păstrare;
  • Mărfuri pentru curăţenie şi menţinerea ei;
  • Mărfuri pentru copii;
  • Mărfuri pentru vilă, picnic, odihnă şi călătorii.

Alege cadoul perfect pentru cei dragi

La „Home & You” puteți alege cadouri pentru angajaţii şi partenerii companiei voastre. Magazinul a pregătit vouchere cadou și o colecţie specială. În magazinul nostru vă veţi simţi ca în poveste, plimbându-vă printre vitrine. Suvenire de Crăciun şi Revelion, coroane decorative, brăduţi pufoşi, jucării cu eroi din poveşti. Accesoriile şi jucăriile vor crea o atmosferă magică şi vor umple locuinţa voastră de un confort deosebit!

Magazinul „Home & You” este o lume uimitoare, plină de arome gingaşe, cu veselă elegantă, cu atmosferă de sărbătoare, cadouri unice şi obiecte stilate. 

P