Niște tineri au realizat un filmuleț prin care invită persoane calificate să aplice pentru un post vacant la funcția de „director de operațiuni” al unei companii inexistente. În descrierea locului de muncă angajatorii au fost sinceri: nu primiți salariu, nu aveți parte de week-end, nu mergeți în concediu, nici concediu de boală nu aveți, chiar și fără somn va trebui să stați, deoarece trebuie să lucrați 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Despre ce post este vorba oare?

În acest caz, solicitantul trebuie să aibă competențe în management financiar și de gestionare a crizelor, în medicină, dar și să poată găti. Cu toate acestea, din cele 2,7 milioane de persoane care au văzut anunțul, doar 24 au raspuns la el și au venit la un interviu. Cele mai multe dintre ele găsesc condițiile jobului nebune de tot.

Într-un final aplicanții află că de fapt este vorba despre postura de MAMĂ! Unii dintre ei au profitat pentru a-i transmite un mesaj de mulțumire mamei care i-a născut și crescut pentru tot efortul depus la edicația lor.

Distribuie articolul: